Ana Sayfa EKONOMİ 19 Haziran 2014

Hamidiye Su, rekora çok yakın

Dünya üzerinde 5 kıtada 42 ülkeye ihracat yapan Hamidiye A.Ş., ağını daha da genişletiyor. Su ihracatında Türkiye’de 1. sırada yer alan Hamidiye Sular

Hamidiye Su, rekora çok yakın

Dünya üzerinde 5 kıtada 42 ülkeye ihracat yapan Hamidiye A.Ş., ağını daha da genişletiyor. Su ihracatında Türkiye’de 1. sırada yer alan Hamidiye Suları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gururu olmaya devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Hamidiye A.Ş., ihracatta yeni rekor hedefine emin adımlarla yürüyor. 5 kıtada 42 ülkeye ihracat yapan ve sektöründe Türkiye 1.’si olan Hamidiye AŞ, ülke ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Su ihracatında Fransa ve Norveç’in ardından 3. sırada yer alan Türkiye, 2014 ve takip eden yıllarda dünya sıralamasında zirveyi hedefliyor.
Üretim kabiliyeti, ürün kalitesi, teslimat, satış sonrası hizmetler ve müşteri ilişkilerinde üst düzey bir hizmet sunan Hamidiye A.Ş., uluslararası alanda sektöründe öncelikli tercih edilen firmaların başında geliyor. Türkiye’nin ihracat şampiyonu olan Hamidiye Su, ülke ekonomisine de büyük katkı sağlıyor.
Amerikan Ulusal Sanitasyon Kurulu (NSF) yeterlilik belgesini almaya hak kazanarak kalitesini tescilleyen ilk Türk içeceği olan Hamidiye Su; kaliteli, hijyenik ve ürün tasarımı ile müşterisinde marka sadakati oluşturmayı başardı.
1902’den bu yana 112 yıllık serüveninde kalitesinden ödün vermeden yoluna devam eden Hamidiye Su, köklü geçmişi ile yurt dışı pazarda müşterisinin tercih sebebi oldu. Ayrıca internet ve e-ticaret pazarlamada üst düzeyde hizmet veren Hamidiye A.Ş., farklı kıtalara ürünlerini ulaştırıyor.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

KOSGEB’le iş kurma imkanı

KOSGEB’le iş kurma imkanı

selyus