Ana Sayfa EKONOMİ 2 Şubat 2014

İstanbul’un yeni denetim timi işbaşında

İstanbullulara kaliteli ve güvenli hizmet vermek amacıyla İSPARK’ın yeni motorize denetim ekipleri göreve başladı.

İstanbul’un yeni denetim timi işbaşında

İstanbullulara kaliteli ve güvenli hizmet vermek amacıyla İSPARK’ın yeni motorize denetim ekipleri göreve başladı.

Otopark alanlarını kontrol altına alarak İstanbullulara kaliteli ve güvenli hizmet vermek amacıyla hizmet veren denetim ekibi yenilendi. İSPARK Denetim Ekibi son teknoloji donanımına sahip motorize araçların yanı sıra soğuğa karşı etkili ve koruyucu kıyafetlerle hizmet verecek.
İSPARK denetim ekibi kent genelinde yaklaşık 500 otoparkında İstanbullularında desteği ve bilgilendirmesiyle olası aksaklıkları yerinde çözecek. Kent genelinde görev yapan açık ve gizli denetim ekibi koordineli çalışarak sistemin işleyişini 7/24 takip edecek.

Genel Müdür Çevik: Otoparklar kontrol altında

İstanbul’da kurulan otoparkçılık sisteminin birçok il ve ilçede örnek alınarak uygulamaya konulduğunu ifade eden İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik “Dünyanın farklı ülkelerinde otoparkçılık konusunda danışmanlık veriyoruz. Otoparkçılık ihraç eden bir kurum olarak yapılan hizmetlerin kontrol altında tutulması; vatandaşların desteğiyle de olası kötü unsurların önlenmesi amacıyla Motorize Denetim Ekibimiz’i baştan aşağı yeniledik. İstanbulluların da desteğiyle otoparklarımız zaman kavramı olmaksızın denetlenecek” dedi.
İSPARK, daha kaliteli ve güvenli hizmet sunmak amacıyla, kent genelinde görev yapan personelin vatandaş ile diyaloglarını, iş disiplinini, kılık kıyafetini ve görevi ile ilgili sorumluluklarını, denetim ekibi ile kontrol altında tutuyor. Ayrıca otoparkları kullanan sürücüler de gönüllü denetim yapıyor.

Etiketler:
selyus