Ana Sayfa EKONOMİ 3 Temmuz 2014

Kadıköy Life yayınlandı

Kadıköy Life Dergisi’nin Temmuz & Ağustos 2014 sayısı yayınlandı. “ÖNCE VATAN, SONRA KUPA” başlığıyla yayınlanan dergi, bu sayısında Fenerbahçe’nin şa

Kadıköy Life yayınlandı

Kadıköy Life Dergisi’nin Temmuz & Ağustos 2014 sayısı yayınlandı. “ÖNCE VATAN, SONRA KUPA” başlığıyla yayınlanan dergi, bu sayısında Fenerbahçe’nin şanlı tarihinde önemli bir yeri olan “Kuruluş Tüzüğü” ve “General Harrington Kupası” ile ilgili önemli bilgilere yer verdi.

Bundan tam 91 yıl önce, 29 Haziran 1923 tarihinde Fenerbahçe Futbol Takımı, ülkemizi sinsice planları ve ağır silahlarıyla işgal eden kuvvetlerin düzenlediği şampiyonluk kupasında General Harrington Kupası’nı İngilizlerden aldı! O günün şartlarında bunun anlamının ne denli hayati bir önem taşıdığı, ardından hangi mucizelerin yaşanmasına vesile olduğu ve nasıl bir kırılma noktası yarattığı, daha çok duygularımızın derinliklerinde kalmıştı.

Önce Vatan, Sonra Kupa…

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gölgesinde; “Önce Vatan, Sonra Kupa” dedirtecek kadar Türk ulusunun yanı sıra Kadıköy için de bir övünç kaynağı olan bu mucizeyi, 91’inci yılında Kadıköy Life Dergisi’ne kapak konusu yapmış olmaktan büyük mutluluk duyduk.

Bir Sertaç Kayserilioğlu Çalışması…

“Savaş Mektupları” konusunda dünyadaki üç koleksiyonerden biri olan Dr. R. Sertaç Kayserilioğlu’nun Kadıköy Life okurları için büyük bir titizlikle hazırladığı çalışmayı okuduğunuzda, o günlerde canlarını feda ederek bizlere bu gururu yaşatanları bir defa daha minnet duyguları ile anacaksınız.

Yeni Projeler, Geçmişten Geleceğe Uzanan Yaşam Öyküleri, Birbirinden Özel Röportajlar…

Kadıköy’den Kartal’a, Üsküdar’dan Beykoz’a, Ümraniye’den Tuzla’ya kadar İstanbul’un Anadolu Yakası’ndan “Sizin Haberlerinizi” veren dergi sayfalarında, çoğunu ilk kez okuyacağınız birbirinden ilginç haberler, yeni projeler, geçmişten geleceğe uzanan yaşam öyküleri ve ilgiyle okuyacağınız röportajlar da yer alıyor.

Müzikli Program Seçenekleri, Cemiyet Haberleri…

Anadolu Yakası’nın yeme-içme ve eğlence dünyasını da sayfalarına taşıyan Kadıköy Life’da, yıldızlı mekânlarımızın olağanüstü bir titizlikle hazırlanmış sofraları ve müzikli program seçenekleri ile cemiyet haberlerini de bulabileceksiniz.

Kadıköy Life’a ulaşabileceğiniz adresler:

Dijital olarak www.b-publisher.com ile dmags.net platformlarından okuyabileceğiniz Kadıköy Life, ayrıca aşağıdaki adreslerde de sizleri bekliyor olacak: Remzi Kitabevi bütün şubeleri, Nezih Kitabevi bütün şubeleri, D-Aktüel Kitabevleri, Kadıköy, Maltepe ve Ataşehir arasındaki tüm gazete satış noktaları, Muhtarlıklar, Benzin İstasyonları, Kadıköy ve Bostancı İskeleleri, Seyhan Müzik Evi, Kadıköy Mephisto, Gergedan Kitabevi, Suadiye Gimtaş, Moda Eyfel Pastanesi, Barker Gençlik Merkezleri…

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Maltepelilere 600 lira

Maltepelilere 600 lira

selyus