Ana Sayfa EKONOMİ 9 Kasım 2014

Kadıköy Life yayınlandı

Kadıköy Life Dergisi’nin Kasım & Aralık 2014 sayısı yayınlandı. Yaklaşık 110 yıl önce Göztepe’de işlenen bir cinayeti kapak konusu yapan dergi, İstanb

Kadıköy Life yayınlandı

Kadıköy Life Dergisi’nin Kasım & Aralık 2014 sayısı yayınlandı. Yaklaşık 110 yıl önce Göztepe’de işlenen bir cinayeti kapak konusu yapan dergi, İstanbul’a 16 yıl boyunca “Belediye Başkanı” ve “Vali” olarak hizmet verip, bir fotoğrafı dahi bulunmayan Rıdvan Paşa’nın nasıl ve neden öldürüldüğünü gündeme getirdi.

Sonrasında “Erenköy Kız Lisesi” olan dillere destan konağında, Türkiye’nin ilk kadın kahramanlarının yetişmesine imkân sağlayan devlet adamının neden anılmadığını da sorguladı.

Fenerbahçesi’ne giden kara tren…

Yazarımız Sertaç Kayserilioğlu, 1872 yılında Avusturyalı bir şirket tarafından yapılan Fenerbahçe Tren İstasyonu ve çevresini anlattı. Okuduğunuzda kendinizi o günlerde göreceksiniz…

“Aceleci değiliz… sakin ve kararlı adımlarla ilerliyoruz.”

2015 yılı projeksiyonlarını sizlere iletmek adına ziyaret ettiğimiz Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu; “Aceleci değiliz… Sakin ve kararlı adımlarla Kadıköy’e hizmet verme yolunda ilerliyoruz” dedi.

Tekkebağ’dan Erenköy’e…

Kadıköy Life, bu sayısında “Köşkler Diyarı” Erenköy’ü inceledi. Prehistorik dönemden bugünlere uzanan öyküsünde, Erenköy hakkında okuyacaklarınızdan çok etkileneceksiniz.

Kadıköy ve Anadolu Yakası haberleri…

İçeriğindeki önemli araştırma ve röportajlarla birlikte toplamda 160 sayfayı bulan derginin diğer haberleri de son derece ilgi çekici konulardan oluşuyor.

Müzikli program seçenekleri, cemiyet haberleri…

Anadolu Yakası’nın yeme-içme ve eğlence dünyasını da sayfalarına taşıyan Kadıköy Life Dergisi’nde, yıldızlı mekânlarımızın olağanüstü bir titizlikle hazırlanmış sofraları ve müzikli program seçenekleri ile açılışlar, yeni mekânlar, düğün-nişan-doğum günü kutlamaları ve onlarca cemiyet haberlerini de bulabileceksiniz.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Topçu’dan “cesur‘ karar

Topçu’dan “cesur‘ karar

selyus