Ana Sayfa EKONOMİ 6 Mayıs 2014

Kadıköy Life Yayınlandı…

Kadıköy Life’nin merakla beklenen Mayıs & Haziran 2014 sayısı yayımlandı. Derginin kapak haberinde, Kadıköy’e “Kadıköylülük Ruhu”nu armağan eden Deniz

Kadıköy Life Yayınlandı…

Kadıköy Life’nin merakla beklenen Mayıs & Haziran 2014 sayısı yayımlandı. Derginin kapak haberinde, Kadıköy’e “Kadıköylülük Ruhu”nu armağan eden Denizkızı Eftalya’nın kısacık hayatına sığdırdığı büyük başarısı ve Kadıköy’e kazandırdığı şarkısı için O’na bir anlamda teşekkür edildi.
Kadıköy Life Dergisi’nin diğer haberleri de son derece ilginç konulardan oluşuyor. Enis Fosforoğlu, Melih Arat ve Sertaç Kayserilioğlu gibi değerli yazarlarımız dışında Figen Sabırcan, Evren Gözüyaşlı ve Adem Giden’in özel röportajları da sayfalarda yer aldı. Özellikle Adem Giden’in Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile yaptığı röportajda ilginç konulara değinmiş olmasından çıkarılacak dersler, ilginizi çekecek diye düşünüyoruz.

Yeni belediye başkanından beklentiler…

Dergi sayfalarında yer alan bir başka ilginç çalışma ise, 30 Mart tarihinde Kadıköy’ün yeni belediye başkanı seçilen Aykurt Nuhoğlu’ndan “Kadıköylülerin Beklentileri” oldu. Mimarlardan tasarımcılara, esnaflardan sanatçılara kadar pek çok Kadıköylüye, “Nasıl bir Kadıköy ve nasıl bir belediye başkanı istiyorsunuz?” diye sorduk.

Yeni projeler, geçmişten geleceğe uzanan yaşam öyküleri, röportajlar…

Kadıköy’den Kartal’a, Üsküdar’dan Beykoz’a, Ümraniye’den Tuzla’ya kadar İstanbul’un Anadolu Yakası’ndan “Sizin Haberlerinizi” veren dergi sayfalarında, çoğunu ilk kez okuyacağınız birbirinden ilginç haberleri, yeni projeleri, geçmişten geleceğe uzanan yaşam öykülerini ve ilgiyle okuyacağınız röportajları da bulacaksınız.

Müzikli program seçenekleri, cemiyet haberleri…

Anadolu Yakası’nın yeme-içme ve eğlence dünyasını da sayfalarına taşıyan Kadıköy Life’da, yıldızlı mekânlarımızın olağanüstü bir titizlikle hazırlanmış sofraları ve müzikli program seçenekleri ile cemiyet haberlerini de bulabileceksiniz.

Kadıköy Life’a ulaşabileceğiniz adresler:

Dijital olarak www.b-publisher.com ile dmags.net platformlarından okuyabileceğiniz Kadıköy Life, ayrıca aşağıdaki adreslerde de sizleri bekliyor olacak. Remzi Kitabevi bütün şubeleri, Nezih Kitabevi bütün şubeleri, D-Aktüel Kitabevleri, Kadıköy, Maltepe ve Ataşehir arasındaki tüm gazete satış noktaları, Muhtarlıklar, Benzin İstasyonları, Kadıköy ve Bostancı İskeleleri, Seyhan Müzik Evi, Kadıköy Mephisto, Gergedan Kitabevi, Suadiye Gimtaş, Moda Eyfel Pastanesi, Moda Alp Kitabevi, Barker Gençlik Merkezleri…

Etiketler:
selyus