Ana Sayfa EKONOMİ 1 Temmuz 2014

Kulemak Asansörleri güvenin adı

O bir marka, o bir güvenilir firma, o bir işinin ehli, o “Kulemak Asansörleri” Dünyanın yakından tanığı ünlü firmalarla çalışan Kulamak Asansörleri, a

Kulemak Asansörleri güvenin adı

O bir marka, o bir güvenilir firma, o bir işinin ehli, o “Kulemak Asansörleri” Dünyanın yakından tanığı ünlü firmalarla çalışan Kulamak Asansörleri, adeta koşarak büyümeye devam ediyor.

Türkiye’nin marka firmalarından Kulemak Asansörleri her geçen gün zirveye doğru yürüyor. Asansör Montaj, Yürüyen Merdiven, Yürüyen Yol, Hidrolik Asansör, İmalat – Montaj, Bakım – Revizyon, Modernizasyon, Bilgi Toplumu Hizmetleri, Kulamak İzopoint İşleri gibi hizmetleriyle ismini tüm ülke çapına duyuran firmanın güvenirliği çalıştığı ünlü firmalardan da belli oluyor. Türk Hava Yolları, Varyap Meridian, Ülker Sports Arena, Acıbadem Üniversitesi, Pegasus Hava Yolları’nda aralarında bulunduğu birçok ünlü firmayla çalışan asansör sektöründe çığır açmaya devam ediyor.

Malzemelerin tamamı TSE, TSEK ve CE kalite belgelidir.

Firmalarının KONE asansör ve yürüyen merdivenlerinde uzun yıllar görev yapmış, asansör ve yürüyen merdiven/yolların montaj/revizyonlarında başarılı bir şekilde çalışmış tecrübeli montaj ve teknisyen kadrosuyla sizlere kaliteli hizmetler sunduğunu ifade eden Kulemak Asansörlerinin Sahibi Ayfer Melisa Çadırci, “Uluslararası markaların (KONE, OTİS, SCHINDLER, THYSSEN) asansörler ve yürüyen merdivenler/yollar ve diğer yerli markaların bakım – arıza, ve modernizasyonlarını yedek parçaları da temin edilerek gerçekleştirecek ekip ve donanıma sahip bir firma olarak hizmet vermekteyiz.
İmalat ve montajını yaptığımız asansörlerin projelendirilmesi EN81-1/2 uygun olarak firmamız bünyesinde deneyimli uzman mühendislerimiz teknik personelimiz tarafından ve teknik hesapları standartlarına uygun olarak bilgisayar ortamında yapılır.
Kulemak Asansör olarak başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde imalatını ve montajını gerçekleştirdiğimiz asansörlerde kullanılan malzemelerin tamamı TSE, TSEK ve CE kalite belgelidir.
Asansörlerde can güvenliğini ön planda tutarak kaliteli ve çağdaş hizmet prensibimiz ile siz değerli çözüm ortaklarımıza en iyi hizmeti vermekten gurur duymaktadır. Günümüz teknolojisini takip ederek kaliteli ve dürüst çalışma politikamızdan ödün vermeden sizlere daha iyi çalışma çözümleri sunmaktadır.”
dedi.
Ayfer Melisa Çadırci, firmalarının ayrıca iç dekorasyon, alçı sıva, montalama, asansör bakım-revizyon işleri de yaptığını sözlerine ekledi.

KULEMAK ASANSÖRLERİ’NİN REFERANSLARI
– Varyap meridian
– Ülker sports arena
– Acıbadem üniversitesi
– Kirazlıtepe kültür merkezi
– Bağcılar metro
– İstanbul alışveriş merkezi
– Maspar ticaret merkezi
– Pegasus hava yolları
– Florya akvaryum
– Brother makine
– Akasya evleri
– Toki halkalı konutları
– Ataşehir belediyesi ek hizmet binası
– Türk hava yolları
– Dap inşaat
– Nijer ABD konsolosluğu
– Irak Hilla Hastanesi
– Livalla otel zincirleri

KULEMAK İNŞAAT ASANSÖR SAN. TİC. LTD. ŞTİ
Mithatpaşa Cad. Masi Residence No:148/4 (İSKİ durağının yanı) ÜMRANİYE/İSTANBUL
Telefon: +90 216 505 60 24 (pbx) +90 216 505 60 23 / GSM: 0532 262 47 39 / 0539 509 85 55
[email protected] / www.kulemak.com

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Topçu’dan “cesur‘ karar

Topçu’dan “cesur‘ karar

selyus