Ana Sayfa EKONOMİ 5 Ocak 2014

Necmettin Sarı ile yola devam

İşadamı Necmettin Sarı yönetimindeki İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, gerçekleştirdiği genel kurulda mevcut ba

Necmettin Sarı ile yola devam

İşadamı Necmettin Sarı yönetimindeki İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, gerçekleştirdiği genel kurulda mevcut başkan ve yönetimine güven oyu verdi.

Kısa adı ESSİAD olan İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği, 3. olağan genel kurulunun Çavuşbaşı Kasrı’nda gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Necmettin Sarı ve yönetimine güven tazeleyen genel kurula; oda başkanlarının yanı sıra bölgenin önde gelen sanayici ve işadamları da katıldı. Divan Başkanlığını Ümraniye Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız’ın yaptığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını aynı zamanda ESSİAD yöneticisi olan Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı yaptı.
ESSİAD’ı 3 yıllığına yönetecek yeni yönetim seçiminde ise tek liste vardı. Mevcut Başkan Necmettin Sarı’nın listesi oy birliği ile seçilerek göreve devam kararı alındı. Kongre sonunda katılımcılara teşekkür eden Başkan Sarı’nın yönetim kurulu listesinde Nezih Mert, Resul Taşçı, Şeref Çelebi, Mehmet Yeşilyurt, Özgür Kip, Kamil Özkanca, Semra Baş, Tuncay Şimşek, Niyazi Pehlivan, Murat Daşdemir ve Hakan Narmanlı gibi isimler yer aldı. ESSİAD’ın denetim kurulu asil üyeliklerine ise Mehmet Yıldız, Mustafa Karaoğlu ve İbrahim Kabil seçildi.

ESSİAD’ın en büyük özelliğinin esnafından işadamına, küçük sanayicisinden oda temsilcisine kadar tüm iş dünyasını bir araya getirmesi olduğunu ifade eden Başkan Necmettin Sarı, kuruldukları günden bugüne önemli icraatlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere iş dünyasının sorun ve sıkıntılarına çözüm bulunması amacıyla bir çok çalışmanın içerisinde olduklarını söyleyen Sarı; “Bu noktada, yetkililerle iş dünyası arasında köprü görevi görüyoruz. Esnaf ve işadamlarımızın her türlü derdi ve sorunu ile yakından ilgilenip gerekli mercilere çözüm bulunması amacıyla iletiyoruz, bundan sonra da iletmeye ve takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: yerel gazete

Etiketler:
selyus