Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 11 Şubat 2016

Başkan Erdem Sancaktepeli işadamlarıyla buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Sanayici ve İşadamları Derneği (SANİAD) tarafından düzenlenen programda işadamları ile bir araya geldi. 9 Şubat Salı günü gerçekleşen ve Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan’ında katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Sanayici ve İşadamları Derneği (SANİAD) tarafından düzenlenen programda işadamları ile bir araya geldi. 9 Şubat Salı günü gerçekleşen ve Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan’ında katıldığı programda konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe ilçesinde yer alan firmaların ekonomiye büyük gelir sağladıklarını ve önemli ölçüde istihdam oluşturduklarını ifade ederek:  “Amacımız refah seviyesi yüksek bir ilçe olarak Sancaktepe’nin hak ettiği yere gelmesini sağlamak. Bunun için de biz üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.

Başkan İsmail Erdem, “İlçemizde bulunan işadamları olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde daha büyük yatırımlara imza atmak amacıyla diyalog içindeyiz” dedi. Belediye olarak yapılan hizmetler ve yapımı devam eden projelerle ilgili de bilgi veren Başkan Erdem, “Eğitimden kültüre, sağlıktan alt yapıya, imardan sosyal dayanışmaya bir dizi faaliyetlerin yürütüldüğü Sancaktepe, gelecekte kendinden örnek kent olarak çok söz ettirecek. Sancaktepe’de her günü ayrı bir yatırımla, her anı ayrı bir değerle süslenen yaklaşık altı yıl içerisinde, istikrarlı yükselişin izleri var. Bugün, Sancaktepe’yi İstanbul’un lider kentlerinden biri haline getiren güç; büyük birlikteliklerin, ortak çabaların ve aynı hedeflerin ürünü. Sancaktepe’de yükselen her değer;  güven veren, insanı merkeze alan, bilinçli, sistemli, teknoloji ve yeniliğe dayalı çalışmaların eseri” şeklinde konuştu.

SANİAD Başkanı Murat Işık ise, işadamları olarak sadece ekonomik faaliyetlere odaklanmadıklarını vurgulayarak sosyal projelerle birlikte toplumsal gelişime katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi. Işık, “Yönetim Kurulu olarak belirlediğimiz konularda, proje çalışması yapıyoruz. Sancaktepe’nin ekonomisini nasıl daha ileriye götürürüz, ne tür projelerle şehrimizin ekonomisini daha üst standartlara taşıyabiliriz. Yönetim ve üyelerimizle bu konuda çalışmalarımızı yürütüyoruz” açıklamasını yaptı. 

İş dünyasının, kentin ve ülkenin gelişmesi noktasında katkısının vurgulandığı toplantıda SANİAD Başkanı Murat Işık yapılan hizmetlerden ötürü Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

İlginizi çekebilir

Zaman’a yeni logo

Zaman’a yeni logo

selyus