Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 23 Eylül 2017

Beykozluların beklediği sosyete pazarı açıldı

Beykoz Belediyesi, Beykozluların beklentisini yerine getirdi ve markalı, kaliteli ve ihraç fazlası ürünlerle her Perşembe Göksu’da kurulacak olan sosyete pazarı açıldı.

Beykoz Belediyesi’nin hizmete sunduğu Göksu Kapalı Pazar Yeri, yeni düzenlemeyle salı günleri meyve, sebze ve organik ürünler, Perşembe günleri de sosyete pazarı olarak hizmet veriyor.

Özellikle markalı ürünleri uygun fiyata almak isteyen vatandaşların ilgisini çekmesi beklenen Sosyete Pazarı’nda tekstil, giyim, aksesuar, hediyelik eşya ve züccaciye gibi çeşit çeşit ürün satışa sunuluyor.

İhraç fazlası ürünlerin ve ucuz alışverişin adresi olan sosyete pazarı, Göksu Papatya Sokak’ta meraklılarını bekliyor.

Başkanı Çelikbilek: “İlçemize Ekonomik Canlılık Katacak”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, pazarın ilçe sakinlerine hayırlı olmasını dileyerek, “Vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu alışveriş yapabildiği, esnafın ise kışın soğuk ve yağıştan, yazın ise sıcaktan etkilenmeden çalıştığı, Göksu Kapalı Pazar Yeri, bundan sonra yeni bir pazara daha ev sahipliği yapacak. Esnaflarımız, ürünlerini vatandaşlarımızın hizmetine sunacak. Böylece ihraç fazlası kaliteli malları, vatandaşlarımız uygun fiyata alma imkânına sahip olacak. İlçemize de ekonomik canlılık katacak.” dedi.

 

selyus