İETT’ye Belhaber Oscar’ı verildi

İETT’ye Belhaber Oscar’ı verildi

İETT, internet haber sitesi Belhaber tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen ve Belediye Oscar’ları olarak bilinen “Yerel Yönetim Proje Ödülleri”nde tematik otobüs projesi ile ödüle layık görüldü.

İETT’nin 8. Transist Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunduğu tematik otobüsleri Kreşbüs, Sinebüs ve Sergibüs Belediye Oscar’ları olarak bilinen ödül töreninde birinciliğe layık görüldü. 29 Aralık 2015 Salı günü Taksim CVK Otel’de gerçekleştirilen ödül töreninde İETT’nin ödülünü, Araç Bakım Onarım Daire Başkanı Recep Kadiroğlu aldı.

 

SİYAH BEYAZ NOSTALJİ

İETT’nin seferden kaldırdıktan sonra yenileyerek tematik otobüs haline getirdiği Kreşbüs, Sinebüs ve Sergibüs ilk olarak Transist Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. İç donanımları sökülerek kreşe dönüştürülen otobüste çocuklar için oyun salonu, uyku odası, mutfak ve lavabolar bulunuyor. Sinebüs’te ise eski Türk filmleri gösteriliyor. Sergibüs olarak tasarlanan otobüste İETT ve İstanbul’un toplu ulaşım tarihini anlatan siyah beyaz fotoğraflar sergileniyor. İETT’nin özel olarak dizayn ettiği tematik otobüsler önümüzdeki günlerde farklı hatlarda sefere verilerek İstanbulluların hizmetine sunulacak.

selyus