Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 9 Kasım 2015

İstanbul’da önemli bir sempozyum ve fuar başlıyor

Türkiye’deki tüm toplu ulaşım kurumlarını ortak bir dil ve anlayış bütünlüğü içerisinde, tek çatı altında buluşturarak, toplu ulaşım kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Transist Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı, 17-19 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

Türkiye’deki tüm toplu ulaşım kurumlarını ortak bir dil ve anlayış bütünlüğü içerisinde, tek çatı altında buluşturarak, toplu ulaşım kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Transist Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı, bugüne kadar on binlerce katılımcıyı ağırladı.

Her sene farklı bir temayla gerçekleştirilen sempozyumun bu yılki teması, Toplu Ulaşımda 4P: Planning (Planlama), Productivity (Verimlilik), Parking (Parklanma) ve Paratransit (Alternatif Ara Ulaşım Modları). İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ve İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Transist 2015’te, fuar ve sempozyumun yanı sıra ödül töreni, proje yarışması, çalıştaylar ve kişisel gelişim eğitimleri gibi birçok etkinlik bulunuyor.

selyus