Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 10 Ocak 2018

İTO Gençlik, çalışmalarını sağlıklı bir şekilde sürdürüyor

İstanbul iş dünyası ve tüccarın hizmetinde olan İTO Gençlik, İstanbul Ticaret Odası’na güç katmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda oda üyeleriyle bir araya gelen İTO Gençlik, bağlı bulundukları İTO’ya daha fazla nasıl katkı sunarız inancıyla toplantılarını sağlıklı bir şekilde sürdürüyor.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerine hazırlanan İTO Gençlik, ikinci aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. 9 Ocak Salı günü Çamlıca Bambi Garden Restoranda gerçekleşen toplantıya İTO Gençlik Kurucusu Fatih Güner ile İTO Gençlik kurmaylarının yanı sıra halen İTO Meclis Üyeleri ve oda üyeleri katıldı.İTO seçimleri süreciyle ilgili bilgilendirme konuşması yapan İTO Gençlik Başkanı Fatih Güner, “Öncelikle bu önemli toplantımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Geçen hafta birincisini, bugünde ikincini yapıyoruz. Daha sonra 3, 4 ve sonrasında toplantılarımızın en sonuncusunu geniş katılımlı aday tanıtım ile noktalayacağız. Burada toplanmamızdaki gayemiz komitelerde aday olmanın stratejik önemi ve sahada yapmamız gerekenleri anlatmak. Sizler, senelerdir bir şekilde tanıştığımız sektörlerinde öncü tanınmış güvendiğim arkadaşlarımsınız İTO seçimlerinde de başarılı olacağınıza eminim” dedi.İTO’nun Türkiye ve İstanbul ticareti açısından öneminden bahseden Bekir Taner Ateş ise “Adaylara çıktığınız yol çok önemli çok mesuliyetli ve de bunun yanında çok dua alınacak bir yoldur. Bu yola çıktığınızdan ötürü gösterdiğiniz medeni cesaretten dolayı hepinizi kutluyorum” diye konuştu.

Daha sonra söz alan İTO Gençlik Genel Sekreteri Mahmut Özcan seçim detaylarını tarif ederek adaylara süreç içerisinde yapmaları gereken faaliyetleri anlattı. Adayların kendilerini tanıtmaları ve soru cevap şeklinde program sona erdi

 

 

selyus