Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 6 Eylül 2015

Kasap Döner, Kadıköy Belediyesi’ne sponsor oldu

Kadıköy Belediyesi’nin Kadıköylü çocukların yaz tatilini eğlenceli geçirmesi için düzenlediği yaz okulları sona erdi. Kasap Döner, yaz okullarının kapanış töreninde sponsor oldu.

Kadıköy Belediyesi Yaz Okulları kapanış töreninin sponsoru olan Kasap Döner binlerce öğrenci ve veliye döner-ekmek ayran ikram etti. Sponsor sorumluluğunu üstlenen Sarıtaş Genel Müdürü Yasemin Özsaraç, “Kadıköy Belediyesi’nin böyle büyük bir organizasyonunda olmaktan ve katkı sunmaktan son derece mutlu olduk. Özelliklede çocuklarımıza destek olmak bizim için bir onurdur. Halkın ve çocukların yanında olan Kadıköy Belediyesi’ne bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Uygur Çakmak, Kadıköy Belediyesi’ne sponsor olan Kasap Döner ekibi ile yakından ilgilendi ve Sarıtaş Genel Müdürü Yasemin Özsaraç’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sarıtaş Şirketi’nin yan kuruluşu olan Kasap Döner ülke çapında ünlü olmaya devam ediyor. Ağırlıklı olarak İstanbul’da onlarca şubesi olan Kasap Döner, kendi üretimlerinden döner yaparak müşterilerinin memnuniyetini kazanıyor.

selyus