Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 9 Şubat 2015

Mirze Şimşek, “Cumhurbaşkanımız bizim için bir şanstır”

Dünya Ticaret Merkezleri Başkanı Mirze Şimşek, “Dünyada bize bu kapıları açan Cumhurbaşkanımız, Türk iş adamları için bir şanstır. Kendisine şahsım adına ve iş adamlarımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Uluslararası Akreditasyon Derneği (ULAKDER)’in Düzenlediği 3. İstişare toplantısında Amerika’dan Ürdün’den ve Türkiye’den iş adamları sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı.

İHA’nın haberine göre toplantıya Dünya Ticaret Merkezleri Birliği Başkan Yardımcısı İş adamı Ahmet Yılmaz, Ulakder Başkan Yardımcısı Hakkı Topçu, Sevinç Gül Akdere, Gülenyüz Derneği Başkanı Muharrem Çoban, Dünya Markalar Derneği Başkanı, Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, sanatçılar ve çeşitli yabancı davetliler katıldı.

ULAKDER Başkanı Fatih Sinan Yılmaz, Dünya Ticaret Merkezleri Başkanı Mirze Şimşek’e Amerika ve 170 ülkede tanınma anlamına gelen Akreditasyon Belgesi takdim etti. 

Dünya Ticaret Merkezleri Başkanı Mirze Şimşek de bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “nerede o yiğitler” sözüyle bizlere verdiği destek, güven ve heyecanla Türkiye’nin de artık dünyada tanınırlık ve söz sahibi olduğunu kanıtlamıştır. Bu sebepten dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarlığımızı sunuyoruz. Dünyada bize bu kapıları açan Cumhurbaşkanımız, Türk iş adamları için bir şanstır. Kendisine şahsım adına ve iş adamlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Kısa zamanda 20 ayrı ülkede de yeni yerlerimiz inşallah açılacaktır. Bu sebeple Allah Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı başımızdan eksik etmesin. Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Etiketler:
selyus