Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 16 Nisan 2017

Bad-ı Saba Kur’an ve Kültür Merkezi hizmete açıldı

Bad-ı Saba Kur’an ve Kültür Merkezi hizmete açılışında konuşan Başkan Erdem, “Dinî bilgilerin çocuklarımıza zamanında ve doğru olarak öğretilmesi, geleceğimiz açısından büyük önem taşımaktadır.” dedi.

Sancaktepe Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının desteğiyle yapılan Bad-ı Saba Kur’an ve Kültür Merkezi Yenidoğan Mahallesi’nde hizmete açıldı. 14 Nisan Cuma günü gerçekleşen açılış törenine İstanbul Milletvekili Hasan Turan, eski Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti’li çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, dini hayatın en önemli alanını teşkil eden ibadetlere ve bu ibadetlerin yerine getirilmesinde önemli bir yer tutan mekânlara ülke insanın çok değer verdiğini belirtti. Erdem, “Bilhassa hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırılan Kur’an Kursları’nda, çocuklara dini bilgiler verilmesi ve kuran öğretimin yapılmasının Müslüman bir ülkede yapılan en doğal gayrettir. Dinî bilgilerin çocuklarımıza zamanında ve doğru olarak öğretilmesi, geleceğimiz açısından büyük önem taşımaktadır.” dedi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından Bad-ı Saba Kur’an ve Kültür Merkezi dualar eşliğinde hizmete açıldı.

İlginizi çekebilir

Yiğidoların Yenikapı coşkusu

Yiğidoların Yenikapı coşkusu

selyus