Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 21 Ekim 2015

Başkan Erdem, “Sancaktepemiz, İstanbul’da bir yıldız gibi parlıyor”

Paşaköy Ahmet Keleşoğlu Hizmet Merkezi’nin açılışında bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 6 yılda açılan nice okulumuz ve devam eden okul inşaatlarımızla, açılan büyük kültür merkezleri, spor kompleksleri, sosyal tesislerimizle, parklarımız, bahçelerimiz, prestij caddelerimiz ve yakın bir zamanda hizmete açılacak metromuzla; Sancaktepemiz, İstanbul’da bir yıldız gibi parlıyor”

 

Kısa bir süre önce Paşaköy Mahallesin’de temeli atılan, içinde Aile Sağlığı Merkezi, Kültür ve Bilgi Merkezi, Muhtarlık binası ve Seminer salonu bulunan Paşaköy Ahmet Keleşoğlu Hizmet Merkezi’nin açılışı yapıldı.

21 Ekim Çarşamba yoğun katılım altında gerçekleşen törene eski Kültür Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Kahraman, AK Parti Sancaktepe Kurucu İlçe Başkanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Azmi Ekinci, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar ve Sancaktepeliler katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul’un yükselen değeri Sancaktepe’ye bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “İlçemizde güzel şeyler oluyor. Genç Sancaktepe gelişmeye, büyümeye, kalkınmaya devam ediyor. Bugün Sancaktepemiz için bir projeyi daha hayata geçirmenin kıvancını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sancaktepe’nin ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden, şevkle ve inançla hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gururu sizlerle paylaşmak bize ayrı bir onur veriyor ki, bu duyguları kelimelerle ifade etmek yetersiz kalıyor” şeklinde konuştu.

Göreve geldikleri günden bu yana Sancaktepe İlçesine birçok eseri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Erdem “Güzel ilçemiz Sancaktepe için yapmış olduğumuz bu yatırımlar, bizim ‘İnsan odaklı’, ‘insana yatırım yapan’ yönetim anlayışımızın en nitelikli örnekleri olarak ilçemizde yükseliyor. Özellikle son 6 yıldır nitelikli bir gelişim yaşıyoruz ve bu gelişime hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün ilçemizin hemen her mahallesinde çocuklarımız için Bilgi Evleri yükseliyor. Bu bilgi evlerinde yavrularımız, çağın gereksinimlerine uygun olanaklarla geleceğe hazırlanıyor. Aile Sağlığı Merkezlerimiz, sizlere nitelikli sağlık hizmetlerini ücretsiz ulaştırıyor. 6 yılda açılan nice okulumuz ve devam eden okul inşaatlarımızla, açılan büyük kültür merkezleri, spor kompleksleri, sosyal tesislerimizle, parklarımız, bahçelerimiz, prestij caddelerimiz ve yakın bir zamanda hizmete açılacak metromuzla; Sancaktepemiz, İstanbul’da bir yıldız gibi parlıyor” şeklinde konuştu.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ise İstanbul’un parlayan yıldızı Sancaktepe’ye kalıcı bir eser daha kazandırmanın vermiş olduğu mutluluğu dile getirerek, Ahmet Keleşoğlu hizmet merkezinin hizmete girmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Protokol konuşmalarının ardından Paşaköy Ahmet Keleşoğlu Hizmet Merkezi dualar eşliğinde hizmete açıldı.

selyus