Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 9 Mayıs 2018

Beyoğlu’nda özel insanların özel resim sergisi sizi bekliyor

Mehmet Oyal Özel Rehabilitasyon Merkezi engelli resim kursiyerlerinin ortaya koyduğu eserler sergilendi. Deneyimli Resim Öğretmeni Sultan Demircan’ın öncülüğünde Cihangir Halk Eğitim Şubesi ile okulun ortaklaşa açtığı sergide engellilerin yaptığı resimler yoğun gördü.

Gerçekleşen resim sergisinin açılışına Cihangir Halk Eğitim Müdürü Alpay Türkkan da bulundu. Ertesi gün ise İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Zor sergiyi ziyaret etti.

Resim Kursunun hocalığını yapan ve alanında tanınmış isimler arasında gösterilen Sultan Demircan, engelli öğrencilerine özel dersler vererek sanatını icra ediyor.

Sergiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Resim Öğretmeni Sultan Demircan, “Cihangir Halk Eğitim Öğretmeni olarak engelli öğrencilerimizle yapmış olduğumuz çalışmaların yer aldığı resim sergimizi açmış bulunmaktayız. Çalışmalarımı bireysel olarak öğrencilerimle özel ders vererek yapmaktayım. Sevgi ile başladığımız bu yolculukta onların başarısıyla sonuçlandırmak gurur verici. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

selyus