Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 25 Mayıs 2017

Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitim Merkezi’nden yılsonu sergisi

Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitim Merkezi tarafından yılsonu resim sergisi açıldı. Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Neriman Tokatlıoğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen yılsonu sergisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Arslan’da katıldı.

Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitim Merkezi tarafından yılsonu sergisi açıldı. Yoğun katılımla açılan resim sergisinin ardından Türk Sanat Müziği konseri gerçekleşti. Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Neriman Tokatlıoğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen yılsonu sergisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Arslan’da katıldı.

Programda bir konuşma yapan Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Neriman Tokatlıoğlu, “Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitimi Merkezi olarak tüm kurslarımızdan birer parça örnekler sunduğumuz, yılsonu sergi ve sahne gösterilerimizle bir kez daha Sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Değerli katılımlarınızı göstererek bizleri onurlandırdınız. Sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlayarak, hepinize hoş geldiniz diyorum.

Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitim Merkezimiz ulaşılabilir olduğumuz her noktadaki her kesim ve kişiye, gruba ya da kuruma, daha iyi şartlarda daha fazla kişiye ve her talep doğrultusunda,  ihtiyaçlara cevap verebilecek bir hizmet sunmayı her zaman ilke edinmiştir. Belirlediğimiz strateji doğrultusunda sistemli ve kararlı emin adımlarla ilerlemekteyiz.

Yaygın eğitim programlarından, ihtiyaç ve talepler doğrultusunda her yerde kurslarımız halen devam etmektedir.

Göreve geldiğimde,  yardıma muhtaç bir kurum olduğumuzdaki yaşadığımız zorlukların bilinci ve hassasiyetini taşıyarak, o günlerde yaşadığımız zorlukları unutmayarak her zaman empati kurup paylaşmanın en büyük çoğalma olduğu felsefesini benimsedik.

Karınca kararınca, ihtiyacı olan, darda olan kurumlarımıza desteklerimizi vermekten dolayı Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitim Merkezi adına onur ve gurur duyuyorum. Tüm kurumlarımızı da ”ben” değil “biz” olmanın keyfini yaşamaya ve paylaşımcı olamaya davet ediyorum. Her konuda ve her zaman kıymetli desteklerini esirgemeyen Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık Aslan’a huzurlarınızda teşekkürlerimi sunarım.

Bizlere sergi ve konser salonu tahsisleri için Kadıköy Belediyemize huzurlarınızda teşekkür ederim.

Zihnipaşalı olan ve bu kültürü benimseyen, Zihnipaşa ailesinin kıymetli birleşenleri sevgili kursiyerlerimizi ayrı ayrı hepsine samimi ve içten duygu ve inanmışlıkla dostane yaklaşımları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizleri seviyorum.

Eğitim hizmeti verdiğimiz tüm bu kurslarda özverili çalışmalarıyla göz dolduran, sizlere bugün burada sunduğumuz sergi ve gösterilerde büyük emekleri olan tüm öğretmenlerimize ve kurum çalışanlarımıza, huzurlarınızda teşekkürlerimi bir borç bilirim. İyi ki varsınız. Sizlerle gurur duyuyorum.” dedi.

 

selyus