Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT, ŞEHİR 7 Ocak 2017

İstanbul Takipte’ye “Basın ödülü”

Bem-Bir-Sen 7 No’lu Şubesi tarafından organize edilen ‘İbrahim Keresteci Basın Ödülleri’ töreninde İstanbul Takipte Haber Sitesi ödüle layik görüldü. Ödülü, Sitemizin İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Hüseyin Adil Yelkenci aldı.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER – Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Bem-Bir-Sen 7 No’lu Şubesi tarafından organize edilen ‘İbrahim Keresteci Basın Ödülleri’ töreni 7 Ocak Cumartesi günü Yalova Termal Otel’de gerçekleşti. Basın ödülünü almak için sahneye davet edilen Sitemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Hüseyin Adil Yelkenci, “Bu ödülü İstanbul Takipte’nin o büyük ailesi için alıyorum. Bize ödülle onurlandıran Bem-Bir-Sen 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç’a teşekkür ediyorum. Bu vesileyle devletimize asilik yapmayan tüm gazeteci meslektaşlarımızın “10 Ocak Gazeteciler Günü”nü kutluyorum.” şeklinde konuştu.  

Aralarında Türkiye Gazetesi Belediye Haberleri Koordinatörü, Usta Gazeteci Cüneyt Bitikçioğlu, İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajans ve bir çok yerel gazetecinin bulunduğu ödül töreninde bir konuşma yapan Bem-Bir-Sen 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, “Sizlerle bir arada olmaktan ve kurumum adına sizlere ödül vermekten onur duyuyorum.” dedi.

Konuşmasına devam eden Başkanı Niyazi Karakoç, “Değerli basın mensubu arkadaşlarım; ‘10 Ocak Gazeteciler Günü’ kapsamında ‘İbrahim Keresteci Basın Ödülleri’ törenine hoşgeldiniz. Bildiğiniz gibi, İstanbul’da her yıl muhtelif günlerde ‘10 Ocak Gazeteciler Günü’ dolayısı ile sizlerin bu mutlu gününü paylaşmaya gayret ediyorum.  Bu arada hepiniz İbrahim Keresteci Basın Ödül almayı hakkettiniz. Sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum.” diye açıklama yaptı.  

selyus