Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 18 Kasım 2016

Klozet içerisindeki mikrop!

Okan Bayülgen tarafından Diriliş Ertuğrul dizisine yapılan bu saygısızlığa dayanamayan Gazeteci Turgay Güler, “Çamaşır suyu reklamında klozet içerisindeki mikrobu seslendiren bu arkadaş bilerek, isteyerek ve tahammülden kasıtlı diriliş dizisiyle dalga geçmiştir”

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul, ‘Altın Kelebek’ ödül töreninde ‘Yılın Dizisi’ seçildi. Yönetmen Bozdağ ödül gecesi konuşturulmayarak Diriliş’e uygulanan sansür sosyal medyada büyük tepki çekti. Sözüm ona yapılan terbiyesizliği düzeltmek için söz alan sunucu Okan Bayülgen de Diriliş’le dalga geçen bir konuşma yaparak büyük tepki topladı. “Diriliş Dizisini hiç izlemediğim. Söz veriyorum bundan sonra hergün izleyeceğim. Televizyonun karşısına geçip yoksa da gelmesi için bekleyeceğim” diyerek alaylı açıklamalar yapan Okan Bayülgen’e Gazeteci Turgay Güler adeta yılın kapak olacak bir cevap verdi!

Sıradışı Tarih programında konuk ettiği Tarihçi Prof. Dr. Mehmet Çelik ile sohbet ederken konu Diriliş Ertuğ dizisine yapılan haksızlığa geldi. Tarihçi Çelik Okan Bayülgen’i tarih bilmezlikle suçladı.

Gazeteci Turgay Güler ise çok ağır bir açıklama yaparak Okan Bayülgen’i klozetten adeta hiç çıkarmadı!

Okan Bayülgen tarafından Diriliş Ertuğrul dizisine yapılan saygısızlığa sinirlenen Gazeteci Turgay Güler, “Çamaşır suyu reklamında klozetteki mikrobu seslendiren bu arkadaşın o gece yaptığı aleni aşağılamaktır. Çamaşır suyu reklamında klozet içerisindeki mikrobu seslendiren bu arkadaş bilerek, isteyerek ve tahammülden kasıtlı diriliş dizisiyle dalga geçmiştir. Yine bu çamaşır suyu reklamında klozet içerisindeki mikrobu seslendiren bu arkadaş bunu yaparken de büyük bir haz almıştır.” dedi.

selyus