Ana Sayfa MÜZİK 19 Mayıs 2018

Ahmet Özhan, Ümraniyelilerle buluştu

Ümraniye Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Ramazan etkinlikleri bu yılda birbirinden özel konukları ağırlamaya devam ediyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Sanatçı Ahmet Özhan’ın dinleti programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da katıldı.

Türkiye’nin sevilen sanatçısı Ahmet Özhan, ramazan etkinlikleri kapsamında Ümraniyelilerle bir araya geldi. Dinleti programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir ve Cemali Ergül, muhtarlar, STK temsilcileri, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Hasan Can, Sanatçı Ahmet Özhan’ın dinletisine katılarak kısa bir konuşma yaptı. Başkan Hasan Can, “Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Rabbim bizlere Ramazan’ı ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin. Geceniz mübarek olsun” dedi.

Başkan Hasan Can son olarak, Sanatçı Ahmet Özhan’a katılımlarından ve güzel sohbetinden dolayı teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

selyus