Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 23 Eylül 2017

Sancaktepe 6. Kitap Fuarı açıldı

Sancaktepe Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Sancaktepe Kitap Fuarı’nın 6.’sının açılışı yapıldı. Açılışa kitapseverlerin yanı sıra siyasilerde yoğun ilgi gösterdi.

Sancaktepe 6. Kitap Fuarı kapılarını kitapseverlere açtı. Yüzün üzerinde yayınevinin katıldığı fuar, Sancaktepe Meydan Park’ta düzenlendi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in öncülüğünde gerçekleşen Sancaktepe 6. Kitap Fuarı’nın açılışına AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ekrem Erdem, Nurettin Nebati, Hasan Turan, İsmet Uçma, Hulusi Şentürk, Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve kitapseverler katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Milletvekilleri Ekrem Erdem, İsmet Uçma, Hulusi Şentürk, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı Kitaplarını imzaladı. Sancaktepeliler, fuarın açılışının yanı sıra kitap imza gününe de yoğun bir ilgi gösterdi.

Kitapseverler, yayınevlerinin stantlarını gezerek beğendiği yazarların kitaplarını inceledi. İmza günü olan yazarlarla da kısa da olsa sohbet etme imkanını elde eden Sancaktepeliler aldıkları kitapları imzalatma imkanı buldular.

Kitap fuarında bu yıl bir çok yazar ve şair söyleşi yapacak. Şiir dinletisi ve imza günlerinin de yer aldığı 6. Sancaktepe Kitap Fuarı 1 Ekim Pazar gününe kadar sürecek. Kitap fuarını gezmek isteyen kitap severler gün boyu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edebilirler.

Sancaktepe Meydan Park’ta düzenlenen 6. Sancaktepe Kitap Fuarı 1200 metrekare kapalı alandan oluşuyor. Hazırlanan 90 stantta 100’ü aşkın yayın evi yer alıyor.

Kaynak: Tevfik Er/Sancaktepe ses

selyus