Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 8 Nisan 2018

Seyr-Ederken Âlemi” fotoğraf sergisi açıldı

Fotoğraf sanatçısı ve eğitmeni Ayşe Akhan fotoğraf grubunun “Seyr-Ederken Âlemi” karma fotoğraf sergisi açıldı.

Ayşe Akhan fotoğraf grubunun çekimlerinden oluşan karma bir sergisi, sanatseverlerin yoğun katılımı ile açıldı. Karma sergide eserleri bulunan amatör fotoğrafçıların heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

7 Nisan Cumartesi günü Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde Fotoğraf sanatçısı ve eğitmeni Ayşe Akhan, Bülent Özel, Yavuz Selim Bayrak ve fotoğraf gurubu tarafından açılışı gerçekleşen “Seyr-Ederken Âlemi” karma fotoğraf sergisinde, portre, doğa, manzara, mimari ve iç mekân çekimleri olmak üzere birbirinden farklı çalışmaları bulunuyor. Daha çok İstanbul’dan kareler yer alırken, siyah beyaz çekimler de dikkat çekiyor.

SERGİDE ESERİ OLANLAR

Fotoğraf eğitmeni Ayşe Akhan öncülüğündeki öğrenciler; Ayla Beşikçi, Ayşe Aycan Arıcan, Bihter Yılmaz, Bülent Özel, Büşra Akgümüş, Dilek Mert, Dilşat Yeğen, Esat Sarıkaya, Esra Kul Taşlı, Gülizar Sadıkoğlu, Gülşen Sayar, Nagehan Kösem, Olcan Tok, Osman Türkmen, Selma Topçu, Serpil Çiftçibaşı, Suzan Yılmaz, Suavi Mollaahmetoğlu ve Yavuz Selim Bayrak eserlerini sergiledi. Her katılımcının iki ya da üç çalışması sergide yerini aldı.

Katılımcılardan değişik kareler sunulduğu ve âlemde yer alan her şeyi kapsadığı için, serginin adı “Seyr-Ederken Âlemi” olarak ifade ediliyor. Bir senelik öğrenim sürecinin sonucunda oluşturulan sergiyi 13 Nisan 2018 tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

selyus