Ana Sayfa TARİH 24 Eylül 2017

Başkan Demircan, kitaplarını Sancaktepeli kitapseverler için imzaladı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın kaleme aldığı kitapları, Sancaktepe Kitap Fuarı’nda buluştuğu okurları için imzaladı. 

Sancaktepe Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği Sancaktepe Kitap Fuarı’nın açılışına katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan “Bir Sistem Tartışması” ve “2. Abdulhamid Döneminde Osmanlı Hilafetine Aykırı Bakışlar” isimli kitaplarını okurları ile buluşturdu. Başkan Demircan, Sancaktepe Kent Meydanı’nda gerçekleşen kitap fuarında kurulan stantta kitaplarını imzalayarak okurlara dağıttı.

“Bu yönümüzle ilk defa ortadayız” diyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bu anlamda ben çok heyecanlıyım. Daha 20 yıl önceki araştırma konumuz bugünkü tecrübelerimizle oluşan düşüncelerimizi aktardığımız kitabımızı ilk defa burada imzalıyoruz. Bu anlamda ben de mutluyum bu fırsatı tanıdığı içinde değerli belediye başkanımıza, organizasyonu yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kitap çok önemli, düşünmenin ve geleceğe ilişkin tasarı yapmanın kaynağıdır. Dolayısıyla İstanbul’un 4 bir yanında belediyelerimizin bu etkinlikleri yapması kıymetli hele okul açıldığı bu süreçte. Beyoğlu’nda da Sahaf festivalimiz var bu anlamda. Onunda yakında açılışını yapacağız. Ben emeği geçen herkes teşekkür ediyorum” dedi.

selyus