Ana Sayfa TİYATRO 12 Nisan 2015

Ümraniye, tiyatronun doğru adresi

Ümraniye Belediyesi kültürel etkinlikler çerçevesinde, farklı kültür merkezlerinde sahnelenen yetişkin ve çocuk tiyatro oyunları ile ilgi odağı olmaya devam ediyor…

Ümraniye Belediyesi kültürel etkinlikler çerçevesinde, farklı kültür merkezlerinde sahnelenen yetişkin ve çocuk tiyatro oyunları ile ilgi odağı olmaya devam ediyor.  Atakent Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Kayıp Emanet’ adlı oyun, Ümraniyelilere keyifli dakikalar yaşattı.

Her geçen gün tiyatro kültürüne artan ilgi ve ailelerin çocuklarının sosyalleşmeleri için önemsediği sahne sanatı, insanların gündelik streslerinden uzaklaşmasına imkân sunuyor. Kültür ve sanata önemli katkılarda bulunan Ümraniye Belediyesi, her ay çeşitli tiyatro oyunlarıyla Ümraniyelileri buluşturuyor. Son olarak Atakent Kültür Merkezi’nde “Kayıp Emanet’’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

İki perdelik oyunda; Sami Gülbaba, Musa Çağırgan, Sinan Mordağ, Seyfullah Kartal, Ömür Kayakırılmaz, Vahdet Çakar, Enis Çağlar ve Güler Turhan rol aldı. Bir durum komedisi olan oyun, esprileri ile Ümraniyeli izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği ‘Kayıp Emanet’’ adlı oyun, iki geçimsiz kardeşin babalarının vasiyeti üzerine köylerinden kalkıp İstanbul’a giderek, kayıp kutunun peşine düşmeleri ve bu zaman zarfındaki yaşadıkları komik maceraları anlatıyor.

Komik bir macerayı anlatan oyun, seyircilere keyifli anlar yaşatarak büyük alkış topladı.

Etiketler:
selyus