Ana Sayfa TİYATRO 24 Ekim 2017

Ümraniyelilerin tiyatro keyfi

Ümraniye Belediyesi, tiyatro oyunlarıyla Ümraniyeli sanatseverleri farklı kültür merkezlerinde buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sonu sergilenen Davetsiz Misafir, Define Avı, Profesör ve Mıstık ile Zümrüd-ü Anka oyunları büyük ilgi gördü.

Gerçekleştirdiği kültür sanat projeleri ile adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi, yoğun kültür sanat gündemi ile hem çocukları hem de yetişkinleri birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ekim Ayı başlangıcıyla kültür merkezlerinde başlayan tiyatro oyunlarında bu hafta yetişkinlere yönelik Davetsiz Misafir oyunu sergilenirken, çocuklara yönelik ise Define Avı, Profesör ve Mıstık, Zümrüd-ü Anka oyunları sergilenerek izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Öte yandan Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro oyunları her yaştan sanatseveri yıl boyunca belediyenin kültür merkezlerinde buluşturmaya devam edecek.

Ümraniye Belediyesi’nin kültür ve sanat sezonu boyunca gerçekleştireceği etkinlikleri umraniye.bel.tr internet sitesinden takip edebilirsiniz.

 

selyus