Ana Sayfa KÜLTÜR-SANAT 8 Ocak 2016

Üsküdarlı emekli kadınlar tiyatroda

Üsküdar Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği tiyatro etkinliğine Üsküdar İkinci Bahar Kahvesi emekli kadınları da katıldı.

Üsküdar Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Üsküdarlı hanımlarla birlikte hayata geçirdiği KÜP projesinin emektar kadınları için eğlenceli bir tiyatro etkinliği düzenledi. Tiyatroya ayrıca Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge’nin öncülüğünde Üsküdar İkinci Bahar Kahvesi emekli kadınları da katıldı.

El emeği göz nuru ürünlerini gelire dönüştürerek ailelerinin geçimlerini temin eden kadınları önere etmek amacıyla Üsküdar Belediyesi, KÜP üyesi kadınları tiyatroda ağırladı.

Üsküdar Belediyesi’nin çok güzel bir etkinlik düzenlediğini ifade eden Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge, “Başta Hilmi Başkanımız olmak üzere emeği geçen belediye ekibine teşekkür ederim. İkinci Bahar Kahvemizin müdavimlerinden kadınlarımız ve erkeklerimizi Üsküdar Belediyemizin destekleriyle tiyatroya götürdük. Kadınlarımız son derece memnun kaldılar. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi. 

KÜP üyesi kadınlar, gösterimdeki tiyatro oyununu keyifle izlerken keyifli anlar yaşadılar. Kimi kızıyla, kimi torunuyla gelen kadınlar, gösterimdeki oyunu ilgiyle izledikten sonra bu tip kültür etkinliklerinin çok faydalı olduğunu da belirttiler.

 

selyus