Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 10 Mayıs 2015

AK Kadıköy farkıyla ‘Anneler Günü’

Kadıköy’de önemli çalışmalar ve etkinliklerle adından söz ettiren AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak , ‘Anneler Günü’ programında Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Av. Özlem Zengin ile birlikte yeni doğan ünitesini ziyaret ederek yeni anne olanların ‘Anneler Günü’nü tebrik ettiler.

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları, önemli bir etkinliğe daha imza attı. Kadıköy’de önemli çalışmalarla adından söz ettiren Başkan İnci Akbulak ve ekibi ‘Anneler Günü’ programında Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, önceki dönem İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Av. Özlem Zengin ile birlikte yeni doğan ünitesini ziyaret ettiler. Milletvekili Adayı Özlem Zengin ile AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, teşkilatla birlikte ünitedeki yeni doğum yapan annelerin ‘Anneler Günü’nü tebrik etti. Samimi bir havada geçen ziyarette hastane çalışanlarıyla da sohbet etme ortamı oldu.

ANNELER HİZMETİN FARKINDA

Desteklerinden dolayı önceki dönem İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Sayın Özlem Zengin’e teşekkür ettiğini belirten AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, “Hastanelerde pislikten ve vatandaşın perişan olduğu dönemlerden hijyenin ve özel hizmetin üst düzeyde olduğu dönemlere geldiğimiz şu günleri fark eden hastalarımız, ülkemizi yönetenlere bizim aracılığımızla teşekkür ve dua ediyor. “Onlar konuşur, AK Parti yapar” gerçeğini, Hükümetin büyük hizmetleriyle görüyoruz. Bunu, sadece biz görmüyoruz, bunu, hastanede ziyaret edip ‘Anneler Günü’nü kutladığımız annelerde görüyor. Bunu, bütün Türkiye görüyor. Bu vesileyle tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Etiketler:
selyus