Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 9 Kasım 2016

Ataşehir’e Özel Göztepe Tıp Merkezi

Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir Şubesi, işletme yönetimini devralan MVC Sağlık Hizmet Çözümleri, 5 Kasım Cumartesi günü açılış yaparak yeni döneme merhaba dedi.

İstanbul’un farklı bölgelerinde hizmet ağını genişletmek amacıyla kurulan Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir şubesi MVC Sağlık Hizmet Çözümleri’nin öncülüğünde yeni döneme merhaba dedi. 5 Kasım Cumartesi günü yapılan açılışa Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir şubesinde; acil tıp, beslenme ve diyetetik, Check-Up, dermatoloji, genel cerrahi, iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi ve travmatoloji, ağız ve diş sağlığı, beyin ve sinir cerrahisi, çocuk sağlığı ve hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, görüntüleme merkezi, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji ve üroloji bölümlerinde hizmet veriliyor.

Özel Göztepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Mutlu, “Burası bir tıp merkezi ama hastanemizin yakın olması da büyük bir avantaj. Fiziksel koşullarımızdan gerçekten övgüyle bahsedebilirim. Burada en büyük beklentimiz gelen hastalarımıza iyi bir hizmet vermek. MVC Sağlık Hizmet Çözümleri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önceki işlerimizde de olduğu gibi yine aynı şekilde düzgün bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Ümit ediyorum Ataşehir’imize ve İstanbul’umuza yakışır bir hizmet veririz” dedi.

Daha sonra söz alan MVC Genel Müdürü Behlül Ünver, “Bizim buradaki amacımız herkesin gönül rahatlığıyla gelebildiği bir merkez olması. SGK ile anlaşmamız var, hastalarımıza uygun çözümler üretmek istiyoruz. Burası görüntüleme merkezi olarak da kurgulandı. Arkamızda Özel Göztepe Hastanesi ve Echomargibi bir grubun olması sebebiyle gerekirse hastanenin kullanılması ve vakaların doğru tespitinde sıkıntı yaşamıyoruz. Gönül rahatlığıyla Özel Göztepe Tıp Merkezi’nde tedavi olabilirsiniz” diye konuştu. 

İlginizi çekebilir

Bugünkü can kaybımız 22 oldu

Bugünkü can kaybımız 22 oldu

selyus