Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 7 Aralık 2016

Başkan Erdem, Sancaktepe Eğitim Araştırma Hastanesi’ni inceledi

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, yakın tarihte hizmete girecek olan Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, beraberindeki heyetle birlikte yakın tarihte hizmete girecek olan Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan İsmail Erdem tarafından 6 Aralık Salı günü gerçekleşen ziyarette İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Dr. Yaşar Sertbaş, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Yavuz Baştuğ, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Aytekin Kaymakçı, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Turgut Narmanlı, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Tarık Yusuf Uçar ve Rıfkı Bektaş hazır bulundu.

Her geçen gün yeni hizmetlerin gerçekleştirildiği Sancaktepe’de, Belediye Başkanı İsmail Erdem’in özel gayretleriyle inşasına başlanan ve kısa bir süre sonra Emek Mahallesi’nde hizmete açılacak olan Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesini beraberindeki heyetle ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Erdem, “40.000 m²’lik bir alanda 400 yatak kapasiteli olacak olan hastanemiz ileri teknoloji kullanarak sağlık bilimleri alanında bilginin üretildiği ve uygulandığı bir özelliğe sahip bir hastane olacak. Ayrıca uluslararası standartlara uygun özelliğe sahip hastanemiz hizmet kalitesi açısından tercih edilen hastane olacak.” açıklamasında bulundu.

Başkan Erdem, ayrıca ziyaret sırasında yetkililerle hastanenin yanına yapılacak olan 10 katlı otopark ve ibadethanenin inşaasınında gündeme geldiğini sözlerine ekledi.

İlginizi çekebilir

Bir bu eksikti!

Bir bu eksikti!

selyus