Ana Sayfa GENEL SAĞLIK 11 Kasım 2016

Sancaktepe hastanesine kavuşuyor

Uluslararası standartlara uygun, en ileri teknoloji kullanılarak yapılan, 400 yatak kapasiteli Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi çok yakında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile açılıyor.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi çok yakında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile açılıyor. Sancaktepe için elzem bir ihtiyaç olan hastane, son sistem ileri teknoloji cihaz, donatı ve alanında ihtisas sahibi sağlık personeli ile hizmet verecek. Sancaktepelilerinde büyük bir heyecanla beklediği hastane 400 yatak kapasite ile hasta karşılayabilecek durumda.

KOMŞULARIMIZ UZUN YILLARDIR ÖZLEMİNİ ÇEKİYOR

Hastaneyle ilgili bir açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Komşularımızın uzun yıllardır özlemini çektiği, ilçemiz için büyük bir ihtiyaç olan devlet hastanesi, çok yakında hizmete giriyor. Uluslararası standartlara uygun, en ileri teknoloji kullanılarak yapılan, 400 yatak kapasiteli Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanemiz, öncelikle ilçemizde bulunan hasta ve yakınlarının ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde planlandı.

Bu hastanenin sunacağı sağlık ve eğitim hizmeti, Sancaktepe için büyük fayda sağlayacak ve komşu ilçelerimize de hizmet verecek. İlçemize, komşularımıza hayırlı uğurlu olsun.“ dedi. 

selyus