Ana Sayfa KİŞİSEL SAĞLIK 25 Ekim 2016

Aydın, “Ödülümü 15 Temmuz Şehitleri’ne ithaf ediyorum”

İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, “Ödülümü 15 Temmuz Şehitleri’ne ithaf ediyorum” dedi.

Her yıl “The Muslim World Biz” fuarı ve konferansı ile eş zamanlı olarak İslam İşbirliği Teşkilatı (Organization of Islamic Cooperation), Cidde Ticaret Kalkınma İslam Merkezi (ICDT), Fas-Arap Üniversiteler Birliği (AARU) ve Malezya Hükümeti katkılarıyla düzenlenen İslam Dünyasının En İyileri 2016 Ödülü’ne bu yıl İslam dünyasına katkılarından dolayı İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın layık görüldü. Dr. Aydın, Türkiye adına bu ödülü alan ilk Türk oldu.

Almış olduğu ödülle ilgili, “Bu bizim için büyük bir onur” diyen Mustafa Aydın, “Bu sadece bendeniz için değil aynı zamanda Türkiye’miz ve Türkiye’deki eğitim camiamız için de çok büyük önem arz ediyor” dedi.

“ÖDÜLÜMÜ ÖZELLİKLE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ’NE İTHAF EDİYORUM”

Gelecek nesillere örnek teşkil edilmesi için ödülünü 15 Temmuz Şehitleri’ne ithaf ettiğini de dile getiren Mustafa Aydın bunun yanı sıra, “Biz bugün bu gök kubbe altında özgürce hayatımıza devam ediyorsak eğer bunu ülkemiz için seve seve kendilerini feda eden 15 Temmuz Şehitleri’mize borçluyuz. Aldığımız ödülü hak edecek olan çalışmalarımızı da yine bu ülkenin şartlarıyla birlikte yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bize her zaman ilmin, bilimin ve ileri teknolojinin yanı sıra atasını, milletini, örf ve adetlerini unutmayan ve insan olabilecek bir nesil lazım. Bu anlamda da bu ödülümü her yerde de söylediğim gibi hepimizin adına aldım” diyerek sözlerini sonlandırdı.

selyus