Ana Sayfa SAĞLIK 26 Haziran 2018

Sancaktepe Belediyesi’nden bir Aile Sağlığı Merkezi daha

Sağlık alanında büyük gelişmeler kaydeden Sancaktepe Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Aile sağlığı merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Atatürk Mahallesi’nde yapımı sona eren Nevzat Gülli Demir Aile Sağlığı Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı ile Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, sağlığın korunması ve bu konudaki Aile Sağlığı Merkezlerinin önemine dikkati çekti. Başkan Erdem, merkezin ilçeye kazandırılan 29. aile sağlığı merkezi olduğunu belirttiği konuşmasında “Sizlere, ihtiyacınız olan sağlık hizmetlerini ücretsiz ulaştıran Aile Sağlığı Merkezlerimiz, bizim ‘İnsan odaklı’, ‘insana yatırım yapan’ yönetim anlayışımızın en nitelikli örnekleri olarak ilçemizde yükselmeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

“AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİMİZ GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİNE UYGUN OLARAK YAPILIYOR”

Sancaktepe ilçesinde hemen hemen tüm mahallelerde Aile Sağlığı Merkezi bulunduğunu belirten Başkan Erdem, bu Aile Sağlık Merkezlerinin günümüz teknolojisine uygun olarak yapıldığını belirterek “Hizmete açtığımız Aile Sağlık Merkezlerinin, günün teknolojisine uygun araç gereçlerle donanması da gerekiyor. Belediye olarak, bu konuda da İstanbul’da lider ilçelerden biriyiz. Sağlık merkezlerimizi günün teknolojisiyle donatıyoruz. Siz sevgili hemşehrilerimize kaliteli sağlık hizmetini en gelişmiş teknolojilerle ulaştırıyoruz” dedi.

Başkan Erdem ayrıca Aile sağlığı Merkezinin hizmete açılmasında emeği olan Yüksel Demir’e de teşekkürlerini sundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı ise sağlığa değer veren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkür ederek: “ Kamu yararına yapılan yatırımlar bizim kültürümüzde hep anlamlı ve değerli kabul edilmiştir. Hayırlı işler yapma konusunda bizim insanımız kadar cömert ve fedakâr başka halk yoktur. Bunun en güzel örneklerinden birini burada yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

selyus