Ana Sayfa SAĞLIK 6 Mart 2016

Yeşilay’a Kadıköylülerden yoğun ilgi

1-7 Mart “Yeşilay Dayanışma Haftası” dolayısı ile Kadıköy’de de etkinlikler yapılıyor. Yeşilay Kadıköy Şubesi, Başkan Ömer Şahan’ın öncülüğünde Kadıköy İskele Meydanı’nda bir çadır kurarak buradaki stantta vatandaşları madde bağımlığı konusunda bilinçlendiriyor. Kadıköylülerin yoğun ilgi gösterdiği programa AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’de katıldı.

Yeşilay haftası nedeniyle Türkiye’nin 81 vilayetinde bir dizi etkinlikler yapılıyor. 1-7 Mart “Yeşilay Dayanışma Haftası” dolayısı ile Kadıköy’de de etkinlikler yapılıyor. Yeşilay Kadıköy Şubesi, Başkan Ömer Şahan’ın öncülüğünde Kadıköy İskele Meydanı’nda bir çadır kurarak buradaki stantta vatandaşları madde bağımlığı konusunda bilinçlendiriyor. Kadıköylülerin yoğun ilgi gösterdiği programa AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’de katıldı.

1920 yılında kurulan Yeşilay, 1-7 Mart tarihleri arasında ‘Yeşilay Dayanışma Haftası’ olarak ilan edildiğini, Yeşilay Cumhuriyetin en eski kurumu olduğunu ifade eden Yeşilay Kadıköy Şube Başkanı Ömer Şahan, “Yeşilay haftası Türkiye’nin her yerinde değişik etkinlikler kutlanıyor. Bizde Yeşilay Kadıköy Şubesi olarak Kadıköy’deki okullarda etkinlikler yapmaya devam ediyoruz.

Bugünde Kadıköy İskele Meydanı’nda Yeşilay çadırı kurarak Kadıköylüleri madde bağımlılığına karşı bilinçlendirmek için bir çalışma gerçekleştirdik. Kadıköy halkının standımıza çok yoğun teveccühü. Bugün burada sigarayı bırakan vatandaşlarımız var. Özellikle Cumhurbaşkanımızın taraflı tarafsız Türkiye’de herkesin taktirini kazanmış olduğu sigarayla mücadele noktasında burada da halkın taktirini topluyor. Yeşilay Cemiyeti Kadıköy Şubemizde kurulduğu günden itibaren çalışmalarını sürdürüyor” dedi. 

selyus