Ana Sayfa SİYASET 4 Ekim 2014

Başkan Yardımcıları Üsküdar’da

Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Koordinasyon Toplantısı yoğun bir yatılımla Üsküdar gerçekleşti.

Başkan Yardımcıları Üsküdar’da

Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Koordinasyon Toplantısı yoğun bir yatılımla Üsküdar gerçekleşti.

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyon Toplantısı bu ay Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Belirli periyotlarla bir araya gelerek, yaptıkları çalışmaları ve projeleri değerlendiren İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları bu kez yoğun bir gündemle biraya geldi.
Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan’ın genel sekreterliğini yaptığı koordinasyon toplantısı AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve İl Yerel Yönetimler Birim Başkanı Dr. Selim Temurci’nin başkanlığında gerçekleşti. Koordinasyon toplantısında: yerel yönetimlerde karşılaşılan güçlükler ve 2015 yılı ile ilgili belediye çalışmaları ile hedeflenen projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Toplantıya ev sahibi olması dolayısıyla Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş da katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını, İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyon Genel Sekreteri Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan yaptı. Küçükkapdan, Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyonu hakkında kısa bir bilgi vererek, yapılacak çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra sırası ile toplantıya katılan tüm belediye başkan yardımcıları kendilerini tanıttı. Tanıtımın ardından söz alan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve İl Yerel Yönetimler Birim Başkanı Dr. Selim Temurci sorumluluğunda olan yerel yönetimler hakkında önemli açıklamalarda bulunarak belediye başkan yardımcılarına, belediye başkanlarının görev yoğunluğunu azaltma ve kendi ilçelerinde vatandaşların memnuniyetini kazanma noktasında değerli fikirlerini aktardı.

Toplantıya katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başkan yardımcılığı dönemlerinde edindiği tecrübeleri, bu mesleğin kutsallığını zaman zaman esprili bir dille anlatarak tavsiyelerde bulundu.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Arşiv ünlüleri ağırladı

Arşiv ünlüleri ağırladı

selyus