Ana Sayfa SİYASET 17 Haziran 2016

Bilal Erdoğan’ın AK Parti Şile ziyareti

İstanbul’un en çalışkan ilçeleri arasında olan AK Parti Şile Teşkilatını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a İlçe Başkanı İlhan Ocaklı teşekkür etti.

İstanbul’un en çalışkan ilçeleri arasında olan AK Parti Şile İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı İlhan Ocaklı’nın öncülüğünde çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Şile’yi mahalle mahalle, köy köy gezerek vatandaşlarla yakından ilgilenen AK Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, Ramazan ayında ekibiyle birlikte yoğunluğunu arttırdı. Böyle güzel çalışkan ilçenin zaman zaman sürpriz ziyaretçileri de olabiliyor. Son sürprizi yapan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan oldu. Bu güzel ziyaretten hem İlçe Başkanı Ocaklı hem de Şile teşkilatı memnun kaldı.

Şile teşkilatını o akşamki programı aynen uygulanarak Bilal Erdoğan ev ziyaretlerine götürüldü. Gittikleri evlerin sakinleri yapılan bu ziyaretlerden oldukça memnun kaldılar. Erdoğan, İlçe Başkan İlhan Ocaklı’dan Şile’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başarılarından dolayı tebrik etti. Güçlü ekibiyle Şile’de adeta ses getiren deneyimli İlçe Başkanı Ocaklı, Bilal Erdoğan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

İlginizi çekebilir

Kadıköylülere müjde

Kadıköylülere müjde

selyus