Ana Sayfa SİYASET 5 Kasım 2014

CHP’de Namaz kılma imkanı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde açılan Mescid parti binasına manevi bir hava verdi. Öte yandan CHP’de alınan bu radikal kararla tarihinde bi

CHP’de Namaz kılma imkanı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde açılan Mescid parti binasına manevi bir hava verdi. Öte yandan CHP’de alınan bu radikal kararla tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne Mescid açıldı. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun talebi üzerine açılan Mescid CHP’de çok konuşulacak gibi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde açılan Mescid konusunda bazı delegelerden ve genel merkeze ziyarete gelen bazı partililerden bu yönde bir talep geldiğini söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde zemin katta bir oda Mescid olarak hazırlandı. Böylelikle parti binasına gelenlerin Namazlarını kılabilmelerine olanak sağlanmış olundu.

Genel merkeze gelen ve namaz kılmak isteyen partililer ve ziyaretçilerden de bu yönde talepler geldiğini belirten Bekaroğlu, mescidin bu talebi karşılamak amacıyla açıldığını ifade etti. Bekaroğlu “ Bir ihtiyaç karşılandı” dedi.

Umarız verilmiş bu manevi karar, başta büyükşehirlerdeki CHP’li belediyeler olmak üzere tüm CHP’li belediyelerde de uygulanır.

Etiketler:
selyus