Ana Sayfa SİYASET 14 Eylül 2014

CHP’lilerin yalanı kısa sürdü

CHP Meclis Üyeleri Hüseyin Sağ, Hakkı Sağlam Soydan Alkan’ın yalanları yatsıya kadar yanmadı. İBB Kadıköy Meclis Üyesi Ömer Şahan’ın yaptığı resmi ara

CHP’lilerin yalanı kısa sürdü

CHP Meclis Üyeleri Hüseyin Sağ, Hakkı Sağlam Soydan Alkan’ın yalanları yatsıya kadar yanmadı. İBB Kadıköy Meclis Üyesi Ömer Şahan’ın yaptığı resmi araştırmalar sonucunda CHP’li meclis üyelerinin deniz yıldızı restaurant cafenin tahliye edilmesi ile ilgili külliyen yalan söyleyerek kamuoyunu yanılttıkları ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Hüseyin Sağ, Hakkı Sağlam Soydan Alkan’ın İBB Meclis Toplantısında gündeme getirdikleri deniz yıldızı restaurant cafenin tahliye edilmesi ile ilgili mesnetsiz suçlamalarına AK Parti Kadıköy İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan’dan delilli cevaplar geldi.

Yalanları ortaya çıktı

Konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Daire Başkanlığından önemli bilgilere ulaştıklarını ifade eden AK Parti Kadıköy İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan, “CHP’li arkadaşlarımızın önergesindeki suçlamaları araştırdık çok uğraşmadan tamamının yalan ve yanlı ifadeler içerdiğini gördük. Büyükşehir belediyemizle Şehir Hatları Tur. San. ve Tic. AŞ. arasında kıyı tesisleri, iskele, terminal ve gayrimenkullerin 30 yıllık intifa hakkının 14.03.211 tarih ve 05219 sayılı sözleşme düzenlenmiştir. İT. Denizcilik Fakültesi Mezunları Vakfı 20.0.2007’de yeri kiralamış ancak 1/07/2014 tarihinde söz konusu yerin Eker Turistik İşletmeler ve Ticaret Lltd. Şti. ye alt kiracı olarak verildiği ve amacının dışında kullanıldığı tespit edilmiştir. Sözleşmeye aykırı davranıldığı için büyükşehir belediyemizin zabıta birimleri tarafından tahliye edilmiştir. Sadece deniz yıldızı restaurant değil altındaki büfede boşaltılmıştır. Ayrıca söz konusu yerle ilgili her hangi bir yeni sözleşme yoktur. Veya her hangi bir vakıf ve dernekle yapılmış sözleşme yoktur.” dedi.

Şahan, Kadıköy’de CHP’li meclis üyeleri ve yönetim bu tür konulardan yeni gerginlik alanları oluşturduklarını sözlerine ekledi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Mehmet Genç nazara geldi

Mehmet Genç nazara geldi

selyus