Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Nisan 2018

Adem Kaan Pehilan, AK Parti Üsküdar teşkilatlarına hayırlı olsun

2014 yerel seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte koordineli bir şekilde yürüttüğü seçim süreci boyunca Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) başarıyla yöneten Adem Kaan Pehlivan, genel merkezin takdiri ile AK Parti Üsküdar İlçe Başkan adayı olarak açıklandı. 

İstanbul’da yapılan ilçe başkanlığı değişiklikleriyle yeni sürece girildi. Genel merkezde yapılan titiz çalışmalar neticesinde AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığına Adem Kaan Pehlivan aday gösterildi. Tecrübeli bir siyasetçi olan ve Üsküdarlılar ile Üsküdar Teşkilatlarının yakından tanıdığı Pehlivan, Üsküdar İlçe Başkanlığında Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in 2014 yerel seçimlerinde aday olduğu süreçte Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı olarak görev aldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile 4 yıl önce birlikte çalışması ve birbirlerini iyi tanımaları hem Üsküdar Teşkilatları hem de 2019 yerel seçimleri için büyük bir artı olacaktır.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak genel merkez tarafından AK Parti Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi’nde aday gösterilen Adem Kaan Pehlivan’ı tebrik eder, başarılar dileriz.

selyus