Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Nisan 2018

Ahmet Özcan, usta siyasetçi İsmail Erdem’i ziyaret etti

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ / ÖZEL HABER

Genel Merkez Teşkilat Biriminin istişareleri, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı gösterilen Av. Ahmet Özcan, çalışmalarını yoğun bir tempoda yürütüyor. Bir yandan yönetim hazırlığı için mevcut kadro ve teşkilatlardan ilçe ana kademe talebi olanlarla görüşmelerini yürüten Özcan, diğer taraftan da tecrübeli siyasileri ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.

Bu anlamda Ataşehir ve Kadıköy teşkilatlarının yakından tanıdığı, deneyimli siyaset adamı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’i ziyaret eden Ahmet Özcan, doğru zamanda doğru isimleri ziyaret ederek doğru işler yaptığının sinyalini veriyor.

Çünkü ziyaret ettiği Erdem, Refah ve Fazilet Partisi Kadıköy İlçe Başkanı olarak o dönem Kadıköy’de çok önemli icraatların altına imzası bulunuyor. Ayrıca iki dönemdir AK Parti’nin Sancaktepe Belediye Başkanı olarak örnek projeleri ve hizmetleri hayata geçirerek ilçesini “Yeni İstanbul” sloganıyla örnek kent haline getirdi.

Ziyarette hem AK Parti Kadıköy Hem de AK Parti Ataşehir İlçe teşkilatlarının kuruluşunda birlikte Başkan Yardımcısı olarak görev aldığı ‘Kutlu Dava’ da yol arkadaşı Mehmet Genç’te hazır bulundu.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak bir kez daha AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı Ahmet Özcan’ı tebrik eder başarılar dileriz.

selyus