Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Mayıs 2016

AK Beykoz’dan birlik beraberlik buluşması

AK Parti Beykoz İlçe Danışma Meclisi yoğun katılımla gerçekleşti. Programa Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ta katıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Danışma Meclisi yoğun katılımla gerçekleşti. Divan Başkanlığını İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Zafer Aslan, Divan Üyeliklerini İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Sevgi Meydancı ile İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Kurtuluş’un yaptığı, 19 Mayıs Perşembe günü Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sakız, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Elif Cankan Öksüz, Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk ve Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güler, Belediye Meclis Üyeleri, üç kademe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle teşkilatları katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan, “Öncelikle danışma meclisimize gösterdiğiniz yoğun katılımdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Önümüzde yeni bir süreç bizi bekliyor. Pazar günü yapılacak olan Olağanüstü Kongre sonrası yeni bir genel başkan ve yeni bir heyecan olacak. Beykoz teşkilatları olarak biz her zaman hazırız” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yaptıkları hizmetleri slayt olarak teşkilatlara sundular. Kendilerini tebrik ediyorum. Gerçekten güzel çalışmalar yapmışlar. Allah çalışmalarını bereketli kılsın. Kendilerinin önlerini açsın. Fırsatlar versin ve iki cihanda aziz eylesin.

Önümüzdeki süreçte Ramazan var. Ramazan ayı berekettir ayıdır. Ramazan ayı kardeşliktir. Her anlamda müminlerin affına mazhar olacak olan aydır. Ramazan ayından yerel yönetimler olarak sizlerle birlikte seferber olacağız. Mahallelerde komşuluk mekanlarını yine kuracağız. Ayıca başka mekanlarda ağırlamalar yapacağız. Allah nasip ederse açacağımız sosyal marketten vatandaşlarımız doğrudan ihtiyaçlarını alacaklar” diye konuştu. 

selyus