Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Nisan 2017

AK Kadıköy, Fenerbahçeli gençleri Egemen Bağış’la buluşturdu

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, Kadıköy Gençlik Derneği ve No Fear 1907 ile düzenlediği programın konuğu ise Avrupa Birliği ve Devlet eski Bakanı Egemen Bağış oldu.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, Kadıköy Gençlik Derneği ve No Fear 1907 ile ortaklaşa bir program düzenledi. Gençlerin katıldığı ve serbest kürsüden açıklamaların yapıldığı gecenin konuğu ise Avrupa Birliği ve Devlet eski Bakanı Egemen Bağış oldu. Çok samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen programa Bağış’ın yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan, AK Parti Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar ve gençler katıldı.

“SİZ GENÇLERLE BU SICAK VE SAMIMI ORTAMDA BİR ARADA OLMAK GÜZEL BİR DUYGU”

Burada heyecan ve coşku dolu bir ortamda sizlerle beraberiz. Ben kendimi genç hissediyorum ama bu akşam buradaki gençlerde bu coşku ve bu heyecanı görünce çokta genç olmadığımı fark ettim. Siz gençlerle bu sıcak ve samımı ortamda bir arada olmak güzel bir duygu. Burada her şeyi konuşalım, her şeyi tartışalım. Karşılıklı güzel bir akşam geçirelim. Bu anlamda çok değeli büyüğüm, Kadıköy’ü yakından bilen, iyi bir Fenerbahçeli olan değerli bakanım sayın Egemen Bağış sizlerle buluşturduk. Ben, bu arkadaşlık ortamınızın, bu heyecanınızın, bu coşkunuzun daim olmasını diliyorum.” diye konuştu.

 

“CHP İKİ SENE ÖNCE BİZİM BUGÜN DEDİĞİMİZİ TBMM’DE KANUN TEKLİFİ OLARAK VERİYOR”

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, “Bende siyasete Kadıköy’de Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve başladım. Halkoyuna sunulan Anayasa değişiklik önerimizde 18-25 yaş arasındaki gençlerimize uygulanan siyaset yapma yasağını kaldırıyoruz. 18 yaşında evlenmesine, ehliyet almasına izin verdiğimiz, hukuki ehliyeti tam gençlerimizin seçme hakkı olduğu gibi seçilme hakkı da olmasına CHP karşı çıkıyor, aynı CHP iki sene önce bizim bugün dediğimizi TBMM’de kanun teklifi olarak veriyor. Ama bugün CHP dün dediğinin tam aksini söylüyor. Biz her zaman olduğu gibi gençlerimize güveniyoruz ” şeklinde konuştu.

“OY KULLANMAYI BECEREMEYEN BİR SİYASİ LİDERİ BEN HİÇBİR ZAMAN CİDDİYE ALMADIM”

Konuşmasında siyaseti külliyen yalan üzerine kuran Kılıçdaroğlu’nu hedef alan, Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Egemen Bağış, “Adam Kenya’ya gitti Somali’de gördüklerim diye basın toplantısı yaptı. Yürüyen merdivene bindirmeye çalıştılar, ters taraftan bindi. Kağıthane’de ev tuttu. Kağıttepe’de oturuyorum dedi. Oy kullanmayı beceremedi. Daha bir yaşını doldurmamış torununu sigortalı yapmaya çalıştı SGK’yı bile batırdı. Bu adamlara devlet mi emanet edilir. Oy kullanmayı beceremeyen bir siyasi lideri ben hiçbir zaman ciddiye almadım. Hele referandumda kafa karıştırıcı, fitne amaçlı fikirleri kargaları bile güldürür. Diyeceksiniz ki bu adamanı lafının bir değeri mi var. Olamaz.” dedi.

  

selyus