Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Nisan 2016

AK Kadın Ümraniye’den 23 Nisan coşkusu

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Mukaddes Bilgin’in öncülüğünde İlçe Teşkilatında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı düzenledi. Başkan Bilgin, 23 Nisan Çocuk Bayramında başkanlık koltuğunu Nehir Demirci’ye teslim etti.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Mukaddes Bilgin’in öncülüğünde İlçe Teşkilatında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı programı düzenledi. Programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Serap Eşit Elveren de katıldı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, geçmişten günümüze bir gelenek olarak gelen 23 Nisan Çocuk Bayramında başkanlık koltuğunu Nehir Demirci’ye teslim etti.

Koltuğu Başkan Bilgin’den devralan Nehir Demirci, tüm çocukların 23 Nisan Bayramını kutladı. Büyüyünce İngilizce öğretmeni olacağını ve Çocuklarla 23 Nisan Bayramını Kutlayacağını ifade etti.

Başkan Bilgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri çocuklarla birlikte oyunlar oynadılar. Programda bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Yarınlarımızı emanet edeceğimiz bilge çocuklarımızla şarkılar söyleyerek mutluluklarına ortak olduk. Küçük hanımlar, küçük beyler sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve bir mutluluk pırıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendiniz ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz. Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi. 

Haber / Fotoğraf: Süreyya Atlı

 

 

selyus