Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Temmuz 2016

AK Kadınlardan Çekmeköy’de hayırlı hizmetler

AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Yüksel Aşkın’ın öncülüğünde Çekmeköy’de yatalak olan bir hastaya tekerlekli sandalye hediye ettiler ve kimsesiz çocukları giydirerek önemli iki hayır işine imza attılar.

AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, etkili ve faydalı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kadir Gecesi’nin gündüzünde iki hayır işleyen Çekmeköy İlçe Kadın Kolları, Başkan Yüksel Aşkın’ın öncülüğünde Çekmeköy’de yatalak olan bir hastaya tekerlekli sandalye hediye ettiler. Başkan Aşkın öncülüğünde ekip ruhuyla çalışan Çekmeköy İlçe Kadın Kolları ekibi ayrıca kimsesiz çocukları giydirerek önemli iki hayır işine imza attılar.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Aşık, “Bu günde Rabbim hayırlı işler yapmayı nasip etti bize. Şükürler olsun. Kimsesiz çocukları giydirdik.  Ayrıca yatalak bir hastaya tekerlekli sandalye hediye ettik. Teşekkürler İlçe Başkanımız Salih Kırıcı, teşekkürler Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz” dedi. 

selyus