Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Haziran 2016

AK Kadınların iftar buluşması

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, 39 ilçe mahalle başkanlarıyla aynı sofrayı paylaştı. İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen “Soframız bir, Gönlümüz bir” iftar programına yaklaşık 1000 mahalle başkanı katıldı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, 39 ilçe mahalle başkanlarıyla aynı sofrayı paylaştı. İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen “Soframız bir, Gönlümüz bir” iftar programına İl Kadın Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve mahalle kadın kolları başkanları katıldı.

Yaklaşık 1000 bin mahalle başkanının katıldığı “Soframız bir, Gönlümüz bir” iftar buluşmasında bir konuşma yapan Başkan Döğücü, “Öncelikle Ramazan’ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Gönülle sevdayla çalıştığımızı bilemezler. Neye mi sevdalıyız?, Bu ümmete sevdalıyız. Bu ümmetin başında dim dik duran bir liderimiz var. Biz çalışmayacağız da ne yapacağız? Tabi ki çalışacağız. Sandık başkanları ve müşahitler orada bir tane oyumuzu korurken, ben bir tane oyu kimseye kaptırmam diye görevini sabaha kadar yaparken onlar aslında Suriye’deki yetim çocuğu, Filistin’de, Gazze’de ağlayan anaların hakkını koruduklarını biliyorlar. Onların sayesinde bütün dünyanın karşısında dünya 5’ten büyüktür diyen bir liderimiz var.

Sizlerin mahallelerinizde nasıl özverili olduğunuzu biliyor ve yakından takip ediyorum. Sizleri sürekli motive ederek her an seçim olacakmış gibi hazır tutan ilçe başkanlarınızı ve sizleri tebrik ediyorum” dedi. 

selyus