Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Haziran 2017

AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı salonlara sığmadı

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın öncülüğünde Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi ve Teşkilat Vefa İftarı’nda bir araya gelen AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilat Mensupları, salonlara sığmadı.

AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilat Mensupları, Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi ve Teşkilat Vefa İftarı’nda bir araya geldi. İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın öncülüğünde gerçekleşen bu iki programa da teşkilatlar ilgi gösterdi. Zübeyde Hanım Kongre Salonu’nda gerçekleşen ve Divan Başkanlığını İlçe Başkan Yardımcısı Metin Kale’nin yaptığı AK Parti Ataşehir İlçe Danışma Meclisi’nde bir konuşma yapan Başkan Yağcı, teşkilatlarına olan güvenini ve memnuniyetini dile getirdi. İlçe Danışma Meclisi bitikten sonra ‘Teşkilat Vefa İftarı’na geçildi. Restourant’ın iki kat salonlarının da ful dolduğu gözlerden kaçmadı.

“GÖNÜL SOFRALARIMIZDA VATANDAŞLARIMIZLA İFTAR AÇACAĞIZ, HASBİHAL EDECEĞİZ”

Ramazan, bereket ayı, birlik, beraberlik ayı, paylaşma ayıdır diyerek konuşmasına başlayan AK Parti ATaşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, “Bizler de bu duygularla Ramazan Ayının ilk gününden itibaren “Bereketi paylaşalım, iyilikte buluşalım” sloganıyla çat kapı ziyaretlerle ihtiyaç sahibi ailelerle iftarda buluşacağız ve evlerine konuk olacağız. Gönül sofralarımızda vatandaşlarımızla iftar açacağız, hasbihal edeceğiz. Bu uygulamamız, Ramazan Ayı boyunca devam edecek.

Ziyaretlerimizde hane halkı ile orucumuzu beraber açıp, onların sorunları, istek ve önerilerini dinleyeceğiz. 11 Ayın Sultanı Ramazan’ı birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşama imkanı bulacağız. Her Ramazan’da Kadın Kolları Teşkilatlarımız azim ve milletine olan sevdası ile çalışmalarını aralıksız devam ettirmektedir. Teşkilatlarımızın her ferdine; karşılığı gönül rızasından başka bir şey olmayan emekleri için sonsuz teşekkürler…” diye konuştu.

“RABBİM, LİDERİNE BU KADROLARI MAHCUP ETMEDİ. HAMDU SENALAR OLSUN”

Konuşmasına teşkilatların Ramazan-ı Şerifini tebrik ederek başlayan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Değerli teşkilat mensupları, mahalle danışma meclislerinde bir araya geldik. Sizlerle dertleştik, hasbihal, değerlendirmeler ve istişarelerde bulunduk. Ancak referandum sürecinden sonra bu kadroyla bir araya gelememiştik. Bugün nasip oldu. Referandum sürecinde ciddi bir mücadele verdik. Can siparene çalıştınız. Sonucunda da Rabbim bize mutluluğu yaşattı ve liderine bu kadroları mahcup etmedi. Hamdu senalar olsun. Hepinize samimi duruşunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Yeni dönemi Rabbim bizlere hayırlı ve mübarek eylesin.” Yine Rabbimizde Hamdü senalar olsun ki, ülkemizdeki bütün dönüşümleri, en önemli adımları ve mega projeleri bu kadrolar içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, önderliğinde ve onun ekibi içirisinde hayata geçirdik.” dedi.

Programda İl Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Karataş, belediye meclis üyesi Mustafa Cevat Arzık ile Ataşehir İlçe Genlik Kolları Başkanı Görgülü, birer selamlama konuşması yaptılar.

İlginizi çekebilir

AK Parti’nin yeni kurmayları

AK Parti’nin yeni kurmayları

selyus