Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Haziran 2017

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatları vefa sofrasında buluştu

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı ‘Vefa İftarı’ yoğun bir katılımla gerçekleşti. Sağanak yağmura rağmen salona sığmayan Beykoz Teşkilatları, birlik beraberlik mesajı verdi. Beykoz Teşkilatlarını her geçen gün daha da ileri götürecek bir ivme kazandıran Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Vefa İftarı’na AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz eski İlçe Başkanları Salim Kararmaz ile Dr. Ahmet Hulusi Batu, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, il ana kademe ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, eski ve yeni teşkilat mensupları katıldı.

“BİZİM EN BÜYÜK BAĞIMIZ MUHABBET BAĞIDIR, KARDEŞLİK BAĞIDIR”

İlk olarak kürsüye gelen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Biz bu davanın aşıklarıyız. Biz bu davanın mensuplarıyız. Bu dava kutlu bir davadır. Bu dava zor bir davadır ama üstün bir davadır. Bütün milletin aşık olması gereken bir davadır. Rabbim bizi bu davanın peşinden koşanlardan eylesin. Rabbim istikametimizi bozmasın, muhabbetimizi bozmasın. Muhabbetten zarar gelmez, muhabetsizlikten zarar gelir. Bizim en büyük bağımız muhabbet bağıdır, kardeşlik bağıdır. Duanın makbul olanı birbirimize yaptığımız dualardır. Allah CC., bu kulum kendinden başkası için bana el açmış dua ediyor der ve hem ona rahmet ederken size de rahmet eder” şeklinde konuştu.”

“BİZİM BU TOPRAKLARDA TEK SİGORTAMIZ VAR, O DA BİRLİK BERABERLİKTİR”

Hamdolsun 15 yıldır AK Parti Beykoz ailesi İstanbullara sığmıyor, salonlar artık yetmiyor diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, “AK Parti Türkiye’de 2002 seçimlerinden 10 milyonu aşkın oy almıştı. Bugün ise 20 milyonu aşan oyumuz var. AK Parti, Beykoz’da ilk seçimlerde 40 bin civarı oy almıştı. Bugün artık 90 binlere yaklaşan bir oy oranımız var. Hamd olsun her kademesiyle İstanbul ‘da en verimli, en disiplinli ve en güzel çalışan teşkilatlardan biriyiz. Elbette teşkilatımızda büyümenin getirdiği sıkıntılarda var. Bazen teşkilat mensubu kardeşlerimiz bizlerle karşılaştıklarında görüşemediklerinden yakınıyorlar. İnşallah bu tür toplantılarla bu sıkıntımızı aşacağız.” diye konuştu.

“BİZİM BU TOPRAKLARDA TEK SİGORTAMIZ BİRLİK BERABERLİKTİR”

Başkan Mustafa Gürkan, “Bizim bu topraklarda tek sigortamız var. O da birlik beraberliktir. Eğer biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece, bu topraklarda taş dahi oynatamazlar. Beykoz’da bize düşen görevde 15 Temmuz’da olduğu gibi burada bu teşkilattan başlayarak birliğimizi ve beraberliğimizi daha kuvvetli yerlere getireceğiz.” dedi.

“KADIN KOLLARIMIZ BU RAMAZAN’DA DA DURMADI”

Başkan Gürkan, “Kadın kollarımız bu Ramazan’da da durmadı. Kadın kollarımız hergün ihtiyaç sahibi 150 kişiye yemek dağıttılar. Mahaller nöbetleşe geldiler hep birlikte patateste soydular ve yemekleri yaptılar. Bu, İstanbul İl Başkanlığında gündem oldu. İl başkanımız kadınlarımıza teşekkür etti. Bizim daha özgün programlara ihtiyacımız var. Vatandaşa ulaşacak daha sıcak ve samimi programlara ihtiyacımız var. Ben başta Kadın Kolları Başkanımız Gaye Hanım olmak üzere kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” diyerek konuşmasını tamamladı.

“VEFASI OLAN DAVA GÜZEL BİR DAVADIR”

Başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu da Cehennem azabından kurtuluştur diyor Allah Resulü ifadeleriyle konuşmasına başlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, “Rabbim bu ayda tutmuş olduğumuz oruçları, kılmış olduğumuz Namazları, etmiş olduğumuz duaları, etmiş olduğumuz bütün hayır ve hasenatı kabul eylesin. Bizleri affeylesin. Sonuna arınmışlardan ve affedilmişlerden olarak ulaşmayı nasip eylesin. Kitabullahın indiği bu ayın hürmetine Aziz Milletimize ve Ümmeti Muhammed’e birlik beraberlik nasip eylesin.” diye konuştu.

Milletvekili Turan, “İnsanların birbirine olan bağlılığa biz vefa diyoruz. Vefası olan insan güzel insandır. Vefası olan topluluklar ve toplumlar güzel toplumlardır. Vefası olan dava güzel bir davadır. Bir davanın vefası yoksa. Bir dava yola çıktıklarını unutup, yolda bulduklarıyla değiştiriyorsa, o dava değildir. O dava kısa zamanda mum gibi söner. Bu davaya gönül vermiş insanlarımızı Ramazan gibi mübarek ayda bir sofranın etrafında topladığı için ilçe başkanımıza, belediye başkanımıza ve emek veren kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah razı olsun.” dedi.

selyus