Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Mart 2018

AK Parti Beykoz, Muhammed Hanefi Dilmaç’la yoluna devam edecek

AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Biriminin Türkiye genelinde yürüttüğü il ve ilçe kongre süreçlerinde değişime gidilen başkanların yerine yenileri atanmaya devam ediliyor.

Bu anlamda İstanbul’da da 25 ilçede değişeme gidildi. Beykoz’da yapılan bayrak değişiminde ise ilçe teşkilatlarının başarılı ismi Mustafa Gürkan’ın yerine teşkilatların yakından tanıdığı Beykoz Belediye Meclis Üyesi Muhammed Hanefi Dilmaç atandı. Beykoz’da yüzde 56 oy alan Başkan Gürkan’dan 15 Nisan Pazar günü hizmet bayrağını devralacak olan Dilmaç, hedefi daha yukarılara çekmek için güçlü bir ekip kurmanın hazırlıklarına mazbatayı alır almaz başladı. 15 Nisan Pazar gününden itibaren AK Parti Beykoz İlçe Başkanı olarak göreve başlayacak olan Muhammed Hanefi Dilmaç’a İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak başarılar diliyoruz.

MUHAMMED HANEFİ DİLMAÇ’IN ÖZGEÇMİŞİ

Muhammed Hanefi Dilmaç, 1967 yılında Beykoz Çavuşbaşı’nda doğdu. İlköğretimi Çavuşbaşı Merkez İlkokulu’nda, ortaöğretimini Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’nde ve liseyi Ümraniye Nevzat Ayaz Lisesinde tamamladı. Dilmaç, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans öğrenimine devam etmektedir.

Çavuşbaşı Spor Kulübü ile çeşitli derneklerde kuruculuk ve yöneticilik ve sivil toplum örgütlerinde aktif rol alan Dilmaç, 2001 yılında AK Parti Kurucu Belde Başkanlığı yaptı. Dilmaç, 2004-2009 yılları arası AK Parti Çavuşbaşı Belde Belediye Başkanı olarak görevini başarıyla yürüttü.

Mart 2009 Yerel Seçimleri’nde AK Parti Beykoz Belediyesi Meclis Üyeliği’ne seçilen ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapan M. Hanefi Dilmaç, Mart 2014 Yerel Seçimlerinde tekrar Belediye Meclis Üyeliği’ne seçildi. Dilmaç, Ocak 2017 yılına kadar Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etti.

selyus