Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Haziran 2016

AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, sofrasını basınla paylaştı

AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci ve yerel basınla Sahur da bir araya geldi. Bayram, göreve geleli yaklaşık 8 ayda Erzincan için yaptıkları ve önümüzdeki süreçte yapacakları projelerle ilgili bilgi verdi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci ve yerel basınla Sahur da bir araya geldi. 27 Nisan Pazartesi sabahında dostane bir Sahur sofrasında basınla buluşan Bayram, göreve geleli yaklaşık 8 ayda Erzincan için yaptıkları ve önümüzdeki süreçte yapacakları projelerle ilgili bilgi verdi. Basın mensuplarına Erzincanlı hemşerilerinin kendisine kutsal bir emanet teslim ettiğini ve TBMM’de görevini en iyi şekilde yaparak bu kutsal emaneti hep yükseklerde tutacağını anlatan AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, aynı zamanda hemşerileri olan Başbakan Binalı Yıldırım ile onur duyduğunu dile getirdi.   

Erzincan’da Sahur sofrasında Türkiye’nin olmazsa olmazları olan basın mensuplarını ağırlayan Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, “Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Recep Demirci ve basınımızın kıymetli temsilcileri ile bir araya geldik. Sahur sonrası Erzincan ile alakalı basın mensubu arkadaşlarımızın sorularına cevaplar verdik. Basın mensubu arkadaşlarımızla ortak paydamız Erzincanımızı daha iyi yerlere nasıl taşırız? İyi ve verimli bir toplantı oldu. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

selyus