Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Şubat 2018

AK Parti İstanbul’da devir teslim

Selim Temurci’nin AK Parti İstanbul İl Başkanlığından istifasının ardından il başkanlığında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın katılımıyla devir teslim töreni gerçekleşti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın öncülüğünde gerçekleşen devir teslim töreninde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler sonucunda İstanbul İl Başkanlığına atanan Bayram Şenocak görevi devraldı.

Devir teslim törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Yeni İl Başkanı Bayram Şenocak, eski İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Dr. Selim Temurci, konuşmasına İl Başkanı Bayram Şenocak’a yeni görevinde başarılar dileyerek başladı. Temurci, “İstanbul’da 3 yıl görev yaptık. 15 Temmuz gecesinde; Liderimizle, milletimizle tek yürek olarak hainlere İstanbulumuzu, AK Parti’nin kalesi olan İl Başkanlığımızı teslim etmedik. Yaptığımız çalışmalarda gayretlerinden ötürü tüm teşkilat mensuplarımıza ve İstanbullulara teşekkür ediyorum. İl Başkanımız Bayram Şenocak’ın İstanbul’a hizmet adına çok güzel işler başaracağına inanıyor Genel Başkanımıza ve teşkilatımıza, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK PARTİDE KARDEŞLİK ESASTIR

İl Başkanı Bayram Şenocak da yaptığı konuşmada, “Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde güzel hizmetleri olan İl Başkanımız Selim Temurci’ye ve bugüne kadar görev yapmış diğer İl Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. AK Parti’de sevgi ve kardeşlik esastır. İstanbul bize Cumhurbaşkanımızın emanetidir. 2019’a doğru gidiyoruz ve çok önemli 2 seçim bizleri bekliyor. İnşallah tüm teşkilatlarımızla birlikte İstanbul’da AK Parti’ye yakışanı yapacak, katlanarak artan oy oranımızın üzerine daha fazla bir şeyler koyabilmek adına tüm teşkilatımızla birlikte gece gündüz var gücümüzle gayret edeceğiz. 39 ilçemizde mahalle başkanımızdan sandık başkanımıza kadar hep birlikte azmimizle bu süreci yöneteceğiz. Bizim için önemli olan davamız ve liderimizdir” şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANI VE GENEL BAŞKAN ERDOĞAN’DA TEŞKİLAT BÜNYESİNDEN ÇIKTI

Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan’ın İstanbul teşkilatı bünyesinden çıktığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “İstanbul teşkilatları tüm Türkiye için önemlidir. İstanbul’da yapılan çalışmalar diğer illerimizde örnek olarak gösterilmektedir. İl Başkanımız Selim Temurci, İl Başkanlığı süresinde çok önemli vazifeleri ifa etti. İstanbul İl Başkanlığı 15 Temmuz gecesinde işgal girişimde bulunulan tek İl Başkanlığı olması hasebiyle gazi bir teşkilattır. İl Başkanımız Selim Temurci’nin şahsında tüm teşkilatımıza İstanbul’a yaptıkları hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yeni İl Başkanımız Bayram Şenocak’ın İstanbul’a ve İstanbullulara en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. İstanbul bize her daim heyecan verdi. AK Parti davası Allah nasip ederse uzun yıllar ülkemize ve milletimize Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

selyus